• Lapinette

    Livets toppar och dalar

    Har nu skummat igenom de 10-15 sidor ni skrivit och det jag har att kommentera är:

    september - jag hoppas, hoppas att det inte är någon fara. Som du själv skrev så länge du inte blöder och har ont så borde allt vara ok. Tumhålling!

    mugglan - bara för att du pratade om en sån där cykel för någon dag sedan har jag sett flera. Två dagar i rad har jag sett en pappa som har sprungit efter sina söner (i lätt nedförsbacke). Själv blev jag orolig att de skulle köra rakt ut i gatan men de hade vett att stanna. Deras cyklar var härligt röda och strax efteråt idag så jag en på en cykel i trä.

  • Lapinette

    kängu - låter som en väldigt trevlig söndagmorgon hos er .

  • Lapinette

    pb - om det är en karl till som inte hänger med i konversationen så är det ok men i Sthlm var Tingas make ute och lunch med ett gäng tjejer som bara pratade om vad som hänt inne på BT den senaste tiden. Kan inte ha varit skoj att lyssna på eller att ens försöka konversera om.

  • Lapinette

    pb - och det utan ens anstränga mig!

  • Lapinette

    Frullan - så klart man kan bli deppig fast det inte är några större värdsliga ting som skett i ens tillvaro. Men GRATTIS till det nya jobbet och jag förstår att det sätter lite snurr i skallen. Själv skulle jag behöva få lite snurr ... för jag har suttit alldeles för länge på mitt jobb men jag vet inte vad jag vill göra istället och så blir jag kvar.

    AM - jag vill också ha en liten Hektor!

    Oupsie - trist att du träffade på en så oförstående barnmorska. Tycker att de borde vara vana vid hormonstinna kvinnor och veta hur man ska hantera dem. Ring igen och försök få en tid inbokad så du kommer iväg och får prata. KRAM

    Cicci - såg på fb att kvällen avslutades bra trots allt. Vad skönt att ni ändå kunde fira lite och få en middag på tumanhand.

  • Lapinette

    mugglan - absolut en trend!

    Är så himla glad för idag när jag in på Vasastans Ost hemsida hade de lagt till Dessertprovning. Kollade i kalendern och jag hinner precis hem från Cannes, ringde min väninna och  sen bokade jag två platser. 40-års presenten är fixad och jag vet att hon kommer att tycka om den . BS - tystnadsplikt!

  • Lapinette

    Telis - vad är det för virus du har? Illamåendet har väl dykt upp lite då och då?

    Förresten imorgon ska jag vara spätta ... fast jag hade faktiskt hellre åkt vår Ferdinand. Ett tag funderade jag t o m på att ta bilen själv och låta maken och brorsan hoja ut men vad fasen ... jag måste ju hänga med övriga gänget (typ 25 000).

  • Lapinette

    Telis - kanske dags att uppsöka en läkare och kolla vad det kan vara? Låter verkligen konstigt. Gällande glassbåtarna förstår jag dock ... de är så jäkla goda. Höll på att sätta i mig en i lördags men så avvaktade vi med dagens glass och på nästa ställe hade de inte glassbåt men en annan gammal favorit Ananassplit .

  • Lapinette

    Ore - jaaaahhh är så nöjd! Vet ju att min väninna vill gå. Så nu är ytterligare en present den här månaden (jösses vad presenter jag köpt i augusti!!!) inköpt och klar. Har bara en 50-års present och en bröllopspresent kvar att fixa. Pust!

Svar på tråden Livets toppar och dalar