• Lapinette

    Livets toppar och dalar

    kängu - precis! Tinga har hälsat på nenne och så var och hon lunchade med några av oss här i Sthlm och nu är det pb som ska få besök .

    pb - hälsa Tinga!

  • Lapinette

    - kyckling med champinjoner och gorgonzola?

    - sallad med bulgur, ruccola, äpplen, rödlök, katrinplommon (fast är det du som inte gillar frukt i mat?), pressa citron över och så bitar av gorgonzola (brukar visserligen ha ädelost men gorg funkar säkert) till det brukar jag oftast steka fläskfilé

  • Lapinette

    Själv trodde jag min kaprifol (i kruka på balkongen) hade dött och klippte ned den ... men sen kom det gröna blad igen.

  • Lapinette

    Ahhh... just det! Lax och sedan en sås på gorgonzola, sherry, creme fraiche och dill. Love it!

  • Lapinette

    AM - det är väl bara att blanda ihop lite ... så gjorde jag tills jag hittade ett recept en vacker dag. Tror man ska snitta laxen och ha på osten där och sedan göra sherrysåsen vid sidan om men från början blandade jag ihop allt till en sås. Har receptet i min receptpärm hemma så remind me på fredag (tänkte jobba hemifrån som vanligt).

  • Lapinette

    Pb – fick du i grabbarna glass!!


     


    Porchez – ahhhh så han dök upp (exet) genom en kompis. Ja, då blir det svårt att undvika honom. För min del så har det blivit lite internationellt men jag har hållit mig till Italien/Frankrike. Faktum är att ända tills jag var en så där 25 så såg alla mina pojkvänner ut på ett sätt – blonda! Sen vet jag inte vad som hände.


     


    Cicci – varför skulle det inte bli en trea? Och gå på familjerådgivning och ta därefter en härlig lunch på något trevligt ställe typ Matbaren.


     


    Frullan – någon speciell anledning till depp … tell us more!



    Frejis – tänkte på dig igår när jag promenerade hem från jobbet dvs passerade din gata. Förresten en närgången fråga (du får gärna inboxa mig), varför möte med Soc (det är ju jag som brukar ha möten där).


     


    Och gällande förlossningsprogram säger jag BLÄÄÄ! Råkade ha på Kanal 5 igår inför väntan på SYTYCD och maken undrade vad i helsike det var på tv’n. Någon jäkel som låg och skrek. Nej usch och fy!

  • Lapinette

    Telis - jag tror det var torsdag i nästa vecka ... men är inte alls säker då jag inte hade någon kalender (och med andra ord aldrig skrev ned det) när vi "pratade" om det här inne.

  • Lapinette

    Ahhh.. på tisdag. Det kan innebära krångel för min del då jag eller maken behöver jobba hemifrån pga dragning av någon slags fiberoptik in i lägenheten.

Svar på tråden Livets toppar och dalar