• snaily

    Livets toppar och dalar

    Hattis
    Blä för tant! Hoppas det blivit bättre ordning på cykeln dock!


    Snorkis
    Fy vad ledsen och arg man blev av att läsa om spjälsängsspekulanten, så otroligt okänsligt av henne!
    Förstår verkligen att du vill gömma dig för gravidmagar och bebisar, det ville jag hela tiden under (och före) vårt ivf-projekt och det kan ju inte ens jämföras med att förlora ett barn. Nog en väldigt vanlig reaktion, helt enkelt. Kram på dig!


    Tack för input och Grobag och overaller!


    Kängu
    Vad hade ni för kläder på Ru i sovpåsen under vintern?


    Ang. overall så tror jag också det bör införskaffas förr eller senare - frågan är bara om vi måste köpa det nu och ha redan när vi åker hem från BB, det är ju hopplöst att veta vilken storlek man ska ha i så fall! Är det bara inte alltför kallt då (men det vet man ju inte) så är det väl bara att brassa på med värmen i bilen så ska det väl gå bra. Sen har vi en tjock och varm åkpåse man kan ha i vagnen.


    September - ja, funderar också på hur jag ska lösa det där med Korvpromenader + Yngel i vinter (de allra första veckorna får dock maken sköta Korvpromenader) - man kan ju bylsa på barnet hur mycket kläder som helst men är det för kallt så lär den väl förfrysa ansiktet?! Tänk om det blir minus 30 flera veckor i sträck som det var i vintras... huuu. Finns det någon köldgräns för barnvagnspromenader?

  • snaily

    PB
    Usch vad hemsk och makaber den där historien är!
    Läste faktiskt lite ur den tråden på flashback idag och det är skrämmande hur vissa reagerar, många som bara skrattar åt det och verkar se det hela som skitbra underhållning. Helt ofattbart! Jag kollade dock inte på några bilder av förloppet och förstår inte de som vill se det heller.

  • snaily

    Nu är det vinter förresten! Bevis följer nedan:
    Ca 7 minusgrader i morse enligt maken. Igår satte jag i vinterfodret i jackan, idag var första dagen med långkalsonger på promenaden (mössa och vantar har jag haft ett tag nu) och nu äter jag en satsumas!

  • snaily

    AM
    Hittade annonsen, tack!
    Ska hem till en kollega imorgon och se vad de har för bebisfynd i sina gömmor innan vi bestämmer oss.


    PB
    Nej, tänkte definitivt hålla oss inomhus om det blir såna extrema temperaturer, får väl lära Korven gå ut och kissa själv på tomten. Han vill förresten inte heller gå ut när det är så kallt för han fryser om tassarna. Men han blir så rastlös av att bara vara inne. Köpa löpband kanske? Håller tummarna för en något mildare vinter denna gång.

  • snaily

    Hej Fjällbruttan!
    Oo vad många bra tips, tusen tack! Ja, vi bor nog i ungefär samma landsända, tror du bor ett antal fjäll norr om mig men kallt som sjutton är det ofta här också!
    Men jösses vad korkad jag känner mig nu - klart man inte kan lite på att bilen sköter sig alla 13 milen hem från BB! Vinteroverall med som backup får det alltså bli!
    Nån slags vettig mössa måste vi också skaffa.

  • snaily

    Muggles
    Vilken trist chef!!
    Verkar som det blir tema Frysa på julfesten då - isbar och utomhusfemkamp också. Slottet såg ju mycket trevligare ut!

  • snaily

    Muggles
    Jag kan ju alltid skicka maken på shoppingtur medan vi är kvar på BB el patienthotell (tror man blir kvar några dagar när man har så långt att åka), om vi inte hittat något innan dess. Då är vi ju ändå i stan, liksom.

    Annars hoppas jag som sagt hitta lite fiffiga grejer hos kollegan imorgon.


    Ooooooo, nu SNÖAR det!

  • snaily
    muggles skrev 2010-10-15 15:45:29 följande:
    Snaily: om du minns, vad fick du för siffror på KUB? Vet att du är mkt yngre än mig men tänkte att du fick ju ett konstigt PAPP-A-värde, var det så? Var det i övrigt fina siffror?
    Japp, fick 1:70 för trisomi 13/18 och 1:76 för trisomi 21. Det var bara PAPP-A-värdet som ställde till sannolikhetssiffrorna, allt annat var normalt.

    Mycket yngre förresten är nog att ta i! Tre år tror jag bara!

  • snaily
    passionsblomman skrev 2010-10-15 19:49:35 följande:
    Nej, det måste vara vid sprutstarten man går ner i spraydos....tycker jag mig förstå av vad jag kan hitta att läsa via Google. Nu gör jag så, och kanske kan jag få tag på CvL imorgon och fråga också.
    *Lägger pannan i djupa veck*
    Har bestämt för mig att det är som du skriver, man minskar inte på dosen förrän vid sprutstart.

     


    Parnassia
    Spännande med jobbet, grattis! Nyfiken på vad det handlar om.

  • snaily
    muggles skrev 2010-10-18 08:31:28 följande:
    Kommer du ihåg rätt siffror nu??? El menar du 1/700?
    Jajamen, det var verkligen så dåligt! Hade det varit 1/700 hade jag inte funderat ett enda dugg och därmed heller aldrig tagit reda på papp-a-värdet och grottat in på såna funderingar.

    BS
    Kalaset lät superskoj, grisning är underskattad underhållning!


    Helgen gick snabbt, det var skoj att ha sällskap av maken på dagarna men nu är det vardag igen och jag och Korven får klara oss själva.


    Telis
    Tack!

Svar på tråden Livets toppar och dalar