• Telis

    Livets toppar och dalar

    muggles skrev 2010-09-07 10:28:57 följande:
    Jag kanske är trådens mesta ersättningsexpert(?). Jag är väl iaf den som haft behov av ersättning mest eftersom amningen inte funkade.
    Muggles, förlåt men du delammade ju ändå Moa tills hon var sex månader har jag för mig att du sa. Jag har aldrig ammat Televinken överhuvudtaget. Om det nu är nån tävling menar jag.

    Åh, vad skönt med snaily!


    Liten, Televinken sover tre eller fyra gånger om dagen 30-45 minuter varje gång. Så det blir väl 1,5-2,5 timmar på dagen och allt mellan 8,5 och 10,5 på natten. Men att inte sova alls efter kl 14 skulle vara totalt omöjligt. Han sover alltid mellan 16.30 och 17.00 och då är han ändå nästan omöjlig att hålla vaken till kl 20.


    kängu, jag tycker att 6.30 är inom rimlighetens gräns men 4.30 är det definitivt inte. Min man tar förresten varje morgon - han är bäst i världen!


    Hej nenne! Jaaaaaa, ny bild till galleriet!

  • Telis
    fru AM skrev 2010-09-07 16:30:52 följande:
    Det finns ju redan en T här - Televinken! Nu får ni hitta på andra bokstäver!
    Precis! Välj nåt eget!
  • Telis

    Hattis, kan inte du inboxa mig vad du jobbar med, om du inte vill hålla det hemligt? Jag hade gissat på en sak som inte alls verkar stämma längre.

  • Telis

    snaily, din stackare! Fy sjutton för att behöva jobba NU.


    Jag ska gå och lägga mig och försöka sova lite innan den lille terroristen vaknar.


    Imorgon bitti kan ni få hålla tummarna igen.

  • Telis

    Det var värst vad alla ville tävla om vem som gett mest ersättning. Det verkar som om smint vann ändå. Muggles, nej jag kunde aldrig amma överhuvudtaget. Jag pumpade ur i fyra månader men det räckte bara till ett par mål om dagen, resterande mål var ersättning. 


    linvand, jobben är nog rätt så likvärdiga som jobb, det ena kanske är lite mer modernt men ligger längre bort, det andra mer traditionellt men kanske finare på pappret. Jag vet inte. Om jag får båda blir det ett angenämt problem att välja, annars blir jag tacksam för vilket som helst av dom.

  • Telis

    Aaaaaaaooooh, Rupert Penry-Jones är på tv (4:an), jag döööör långsamt.

  • Telis

    porchez, jag skulle tycka jättemycket om en soppa till varmrätt.


    Kanske lite rödbetor, fetaost och ruccola till förrätt? Eller en liten sallad på kruksallad, ädelost, valnötter, avokado och balsamico? Eller ceviche om du vill ha skaldjurstema?

  • Telis

    Aaah, kantarelltoast är ju underbart, kan du inte göra det porchez?

  • Telis
    _koko_ skrev 2010-09-08 21:17:07 följande:
    Hahaha, vad oväntat att du föreslår fetaost, telis.
    Hihi, ja eller huuuur!

    Heja Conny!!

  • Telis

    Jag verkar inte lida inte av något duktig-flicka-syndrom, jag har inte dåligt samvete när jag slappar, jag måste inte ha välstädat hemma, jag måste inte laga egen ekologisk mat till T, jag har ingen ångest över att amningen inte funkade, jag känner mig inte som en dålig mamma för att jag blir arg på Televinken ibland (blir inte alla mammor det på sina barn?!), osv. Sen har jag ju förstås en massa andra nojjor och hang-ups men jag känner mig faktiskt som ett jäkla ufo ibland eftersom det verkar som om man "ska" må dåligt över alla såna där saker.


    Lappis, jag tycker annars att det här var dagens kap: www.hemnet.se/beskrivning/860226  Vad är väl 17 mille, det är ju bara pengar.


    snaily, fråga inte mig, vi har aldrig funderat på vad som är smartast ekonomiskt utan delar bara föräldraledigheten lika rakt av. Ring FK vet ja, allt det där skiljer sig så mycket från fall till fall ändå. 


    PB, meh, varför har ingen sagt det? Hur lång är en sån där kur då?

Svar på tråden Livets toppar och dalar