• Telis

    Livets toppar och dalar

    BrudSommar2006 skrev 2010-09-09 21:55:58 följande:
    Vista har jag hoppat förresten efter att inte gillat det på pappas dator. Tror det är dags för ny dator för mig nu i höst, maken får fixa, själv kan jag inte tänka klart när jag alltid har Astrid.
    Bra av dig! Vista är sk*t.

    Jag hörde ett riktigt roligt nördskämt häromdagen, muggles eller någon kanske kan uppskatta det? "The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners." 

  • Telis

    Gomorron, gomorron!


    Det där jämställdhetsbidraget som Oms nämner räknas bara per kalenderår så trots att min man och jag delar lika så får vi inte ett öre eftersom jag är hemma under 2010 och min man under 2011. Så otroligt korkat.


    snaily, min man tog en veckas semester utöver dom tio dagarna så han var hemma i tre veckor.


    Tjohoooo, fredag!!!

  • Telis

    smint, jobbigt med hosta! Drick mycket varmt!

  • Telis

    Jag har förresten en sprillans ny dator men nu har mellanslagstangenten börjat tjorva. Så himla irriterande, för blir det ingamellanslag alls och så blir man arg och trycker flera gånger och då blir det förstås      massa mellanslag.


    Undrar om man törs klaga eller om dom bara kommer att säga att jag för skylla mig själv för att det är en massa shoklaaaaa i datorn?

  • Telis

     


    Tinga skrev 2010-09-10 08:49:52 följande:
      Är det det då?

    Det kan väl iallafall inte uteslutas.


     

  • Telis

    porchez, åh men kräftor och dill är ju som handen i hansken, pricken över i, ginen och tonicen, pajen och vaniljsåsen, och nyårsaftonen och baksmällan. Det är klart att man ska ha dill i kräftsoppa!


    Äh, gör som du vill, gillar man inte dill så är det klart att man inte ska ha dill i. Det är bara det att jag älskar dill och skulle bli sååååååå besviken själv om det var jämrans basilika i soppan istället.

  • Telis

    Jag tycker att folk ska få göra precis som dom själva vill - så länge det är dom själva som betalar. Är det någon annan som betalar, ja då är det en annan femma.

  • Telis

    Izzie, har du angett rätt lösenord till nätverket? Hos oss kommer det inte upp något felmeddelande om jag anger fel lösenord utan det står bara "acquiring network address" hela tiden.

  • Telis

    Fast den där jämställdhetsbonusen är på 1500 kr i månaden har jag för mig. Jag undrar om en sån summa får så många fler pappor att ta ut mer föräldraledighet.

  • Telis

    Lappis, jag hoppas att din man tar den risken!


    På tal om jobb så har jag just blivit headhuntad för första gången i mitt liv. Blev uppringd av ett företag jag aldrig hört talas om och ska på intervju i nästa vecka.

Svar på tråden Livets toppar och dalar