• Telis

    Livets toppar och dalar

    Bilprogram - det förklarar saken.

  • Telis
    snaily skrev 2010-09-11 20:33:40 följande:
    KokoKanal 9, en sån där modärn kanal som vi inte har... Här är det makens favvoprogram, AFV på femman.
    Här med.
  • Telis

    Åh men Izzie, du tillhör ju gänget även om du inte hinner skriva så ofta, det vet du väl?! Stort, stort GRATTIS!!!


    Grattis även till snaily, det blir säkert jättebra med Lenovo.


    Oupsie, hoppas att det som satt på tvären har ordat upp sig!


    Hattis, prova med extra vinäger om du gillar vinäger, det blir galet gott! 


    Piggelin, vad skönt att du fått en så bra barnmorska (kurator? både och?) så att det känns bättre både med den förra och den kommande förlossningen!

  • Telis

    Jag hittade en jacka på stan igår som inte fanns i min storlek så jag kollade om man kan köpa den på nätet istället. Hittar den inte i någon svensk shop men i amerikanska - det är bara det att dom vill ha $100 för frakten. Men är det ett skämt eller? Jag kan ju nästan åka dit och köpa det själv för det priset.

  • Telis

    Ore, du höll ju på att läsa på om bilbarnstolar för ett tag sedan, vilken valde ni sen?

  • Telis

    Ore, tack! Då ska jag titta lite extra på Maxi-Cosi Mobi. Tittade ni på Britax Multitech eller BeSafe Izi Kid något? Jag hittat några test där dom fick bra betyg men jag har inte hunnit läsa detaljerna än.


    Förlåt till er andra! Jag vet att bilbarnstolsprat är lika tråkigt som föräldrapenningssnack!

  • Telis

    Jag fick förresten ge upp och köpa en overall till Televinken. Jag hatar overaller och hade velat ha fodrad jacka och byxor men det finns ju ta mig tusan inte i så små storlekar. Jackor var inga problem men fodrade byxor hittade jag inga. Jag tror att min mamma måste ha utsatt mig för ett overallövergrepp när jag var liten så innerligt som jag avskyr overaller.

  • Telis

    Mobin låter jättebra, den ska vi titta på! Säkerhetsbutiken är inte öppen på söndagar tyvärr men vi ska försöka hinna dit i veckan och se vad dom säger, vilken modell som får plats i vår bil osv. Tusen tack för alla tips!


    Och vad gulliga ni är angående jackan! Jag tänkte att jag ska åka tillbaka till affären imorgon och se om inte dom kan ta hem en till. Dom hade ju precis fått in vinterjackorna så det kanske inte är så svårt. Igår tänkte jag inte ens på att fråga, vi skulle iaf vidare till en annan affär i samma kedja så jag trodde att den skulle finnas där. Det ordnar sig och gör det inte det så får jag väl prata med maken om vi inte borde ta en liten weekendresa till NY i höst, resan skulle ju bli nästan gratis om vi bara ser till att shoppa tillräckligt mycket av sånt som är dyrt här.

  • Telis

    Brunch förresten! Vi måste ju bestämma något. Jag bara kastar fram söndagen den 3 oktober på förslag, det är tre veckor dit. Kan ni då?

Svar på tråden Livets toppar och dalar