• Telis

    Livets toppar och dalar

    _koko_ skrev 2010-09-15 21:09:07 följande:
    Fast telis - nu outade du ju att min pappa har gonorré.
    J*vlar! F'låt!
  • Telis
    BrudSommar2006 skrev 2010-09-16 22:28:53 följande:
    Förresten så funderade jag på om jag fick länka till bloggen men det har alltid varit en helt öppen blogg där många kommenterar och den är också länkad till från flera andra kändisbloggar och så så det måste vara OK. Bara så ni vet.

    Men snälla söta, du skojar va?!

  • Telis

    Hattis, neeeej, det lät ju så lovande!


    Grattis till alla intervjuer och headhuntningar! Kängu, hoppas att magkänslan var fel! Hur kändes det annars? Vill du jobba där och vill du jobba med någon som det inte riktigt klickade med?


    muggles, ditt partydjur, hur orkar du?

  • Telis

    Oupsie, grattis till tjejen! (Men oroa dig inte att dom ska ha fel, det är rätt okej med killar också. )


    Klockarbol, jösses vad jag skulle bli arg på min chef om jag var i dina skor! Om det finns någonting jag avskyr så är det att bli respektlöst behandlad och överkörd och det är precis hur jag skulle känna mig om han/hon sa att det skulle minsann bli en fruhippa trots att jag sagt att jag inte ville ha någon möhippa. Skönt att du verkar ta det annorlunda iaf, då blir det säkert jättekul!


    Hur länge är små barn sjuka egentligen? Nu har Televinken varit täppt i näsan i 2,5 veckor och jag STÅR INTE UT! Ingen av oss sover ordentligt. På dagarna är han pigg och glad men nätterna är ett helvete när han ligger och grymtar och kvider och snörvlar och snor hit och dit. Jag blir G A L E N!


    Igår var vi ute på restaurang och åt middag och T uppförde sig alldeles exemplariskt. Det var nästan som i gamla tider med fredagsmiddag på restaurang, lite prat om veckan som gått över lite rödvin innan det var dags att åka hem och lägga sig i soffan och titta på tv.


    I år har jag faktiskt tittat på Idol, det har väl aldrig hänt förut. Här är min favorit, fytt i rackarn vad bra. Bland det bästa jag någonsin hört tror jag.


    www.tv4play.se/noje_och_humor/idol

  • Telis

    Förlåt, jag glömde ju kommentera Izzie igår - så himla, himla tråkigt! Är du säker nu? Lite kan man ju ändå blöda utan att det betyder något.


    Klockarbol, jag menade inte att DU skulle reagera på något särskilt sett. Jag förstod precis i ditt första inlägg att du var helt okej med fruhippan, jag försökte bara få fram hur JAG hade reagerat. Vilket jag tydligen inte gjorde så bra och dessutom var det ju helt onödigt eftersom det inte är jag som ska fruhippas.


    AM, Televinken ligger i vår säng så det är lite svårt att höja huvudändan men vi försöker ha honom på en kudde, vilket är lättare sagt än gjort eftersom han rullar hit och dit hela tiden. Han har sovit i vagnen en del nätter, iallafall halva nätterna, vi har flyttat över honom till vår säng framåt morgonkröken. Fast oftast sover han bäst i början och sen fråmåt 2 eller 3 börjar han sova så där oroligt. På dagarna är det inte så stort bekymmer, då verkar han mindre täppt och sover bra i vagnen men jag vill inte ha honom sovandes i den eller babysittern hela nätterna.


    Ore, nu har vi köpt en bilstol, det blev en Britax Hiway. Vi provade Mobin men den lutade inte tillräckligt i vår bil tyvärr.


     


    AM, jag har antecknat. Hoppas du har torkat nu och mår bättre snart. Det är ju löööööööööördaaaaaaaaaag, veckans nästbästa dag efter fredag, då vill man inte vara sjuk eller osams.


     


    Nu ska vi snart iväg på fest, känner måttligt för det. Trött efter att ha sovit dåligt i ett par veckor och dessutom är det så jäkla kallt och ruggigt ute. Men det blir säkert trevligt när vi väl kommer dit och så slipper vi ju laga middag.

  • Telis

    AM, jodå, Televinken var med på festen. Tyvärr vaknade han precis när vi klev in genom dörren så han var i upplösningstillstånd första halvtimmen med så mycket folk när han var alldeles nyvaken. Men efter en flaska ersättning var han som en solstråle tills han slocknade i vagnen. Sen sov han tills vi kom hem och bytte om till pyjamas och ny blöja, då vaknade han men somnade om efter en flaska välling.


    Inatt kanske hans nästäppa var lite bättre också, jag sov som en propp till kl 8.30.


    Det är nästan så jag är tacksam över att jag är så infertil , knips-knips känns jätteläskigt och spiral nästan ännu värre.


    Cicci, nässprejen får man ta redan från 7 månader men bara i 10 dagar och dom har passerat sen länge tyvärr.


    snaily, fy vad läskigt med blod! Men SKÖNT att dom inte kunde se något, det måste vara ett bra tecken tycker jag!


    Ore, stor kram!! Hoppas att din (men inte min ) söndag snart är över!!


    Jag skulle vilja rösta på Miljöpartiet men så länge det är samma sak som en röst på Mona Sahlin så går det inte.  Så nu vet jag fortfarande inte, men det börjar ju bli dags att bestämma sig.

  • Telis

     


    Om det vore riktigt säkert att dom rödgröna inte skulle vinna så skulle jag ju kunna rösta på MP men om jag gör det så ökar jag ju "risken" för att dom vinner?


    Ni får säga vad ni vill men jag KAN inte rösta på Mona, så är det bara. Kommunisterna går fetbort, liksom SD. Och Alliansen går också bort. Så vad finns det kvar? Fi och Kalle Anka-partiet va?

  • Telis

    Kära vänner, tappa inte hoppet. Om Alliansen vänder sig till Miljöpartiet för att få stöd och för att hindra Sverigedemokraterna från inflytande så kan ju det bli det bästa valresultatet man kan tänka sig. Miljöpartiet får mycket inflytande, Sverigedemokraterna får det inte och ingen Mona sikte.


    PB och Oupsie, fina bilder!!


    Ändrad mötesplats för lunchen idag är noterad!


     


     

  • Telis

    Jag har varit på Hasseludden på konferens och tyckte bara att det var så där. Spaavdelningen var jättehärlig men hotellavdelningen helt förfärlig, det var som att bo i en bunker från kalla kriget. Maten kan jag inte uttala mig om eftersom jag inte är så förtjust i japansk mat men om Lappis säger att den är bra så är den det.


    PB, understreck heter det på svenska, även om många svenskar av någon outgrundlig anledning tycker om att svänga sig med det engelska underscore.


    PB igen, vad KUL att din sambo får gå på en intervju till! Hoppas, hoppas!


    Tinga, jag förstår precis vad du menar om internsnacket och håller helt med! 


    Ååååååh, ost- och vinprovning!! Vill också, gud vad gott! Ska kanske försöka få med maken till Wijnjas snart. Fast å andra sidan har vi ett presentkort på Terrenos som vi fick när vi gifte oss 2006, kanske skulle utnyttja det först?


    Tusen tack för en trevlig lunch!

Svar på tråden Livets toppar och dalar