Inlägg från: nennesjuttioåtta |Visa alla inlägg
  • nennesjuttioåtta

    Livets toppar och dalar

    Telis skrev 2010-09-12 22:22:02 följande:
    nenne, glömde säga häromdagen - vad tuff du är som klarar dig utan stor-P så många dagar! Jag hade inte tillåtit min man att åka bort så länge så tidigt. Du är stålkvinnan!
    min syster kommer hit, så vi ska nog klara oss. Tycker mest synd om P som kommer längta hem NÅ JÄVULSKT! Och när han är hemma igen har Pricken börjat krypa
  • nennesjuttioåtta

    telis, ska skicka lite bilder till galleriet ikväll,

  • nennesjuttioåtta

    jag älskar den bloggen, hon är störtskön!


    linvand skrev 2010-09-12 22:26:19 följande:
    Oupsie - tänkte även jag på det blogginlägget och satt här och hade letat fram det. Kan hon så borde ju Nenne kunna köra samma grej. Hon är rolig Linda.
  • nennesjuttioåtta

    lappis – Vi myser som bara den! Jag fattar inte vad som hänt, det är ju helt sjukt! Ååh vad jag önskar att tiden gick jättefort så att ni också kunde mysa och bonda med en liten knodd! 

  • nennesjuttioåtta

    PB – han åker till Åre på torsdag över helgen. Om Pricken hade följt tidsplanen hade det inte varit så konstigt alls. Men eftersom jag inte kommer vara själv så känns det helt ok.

  • nennesjuttioåtta
    linvand skrev 2010-09-12 22:32:58 följande:
    Japp, jag glömde tyvärr bort henne lite grann när hon bytte till unt men kom på henne häromdagen och satt och läste ikapp hela september och augusti tror jag det var. Därav hade jag det blogginlägget färskt i minne också. Hej förresten Nenne och grattis till Pricken! Har sagt det förr men du har nog inte läst det för du har inte varit inne just då!
    hej själv, och välkommen! Tack så mycket!
  • nennesjuttioåtta
    Lapinette skrev 2010-09-12 22:34:28 följande:
    nenne - har också missat, ska P åka bort? Och vad söt du är (att tiden gick jättefort så att ni också kunde mysa och bonda). Så superhärligt att er lilla (eller stora ) Prick äntligen är här!
    vad är ert arbetsnamn? Gissa om det blir gam och partaj när ni kommer hem med ert barn! Åååh herregud, jag får ju nästan darr på läppen redan nu!
  • nennesjuttioåtta
    Lapinette skrev 2010-09-12 22:51:47 följande:
    Och såg idag flera adoptivbarn när vi var i Sickla. Adoptivradarn är helt klart på! Pejling, pejling!
    tack lapinetten för att du har betalat din adoptiooonsavgiiift
Svar på tråden Livets toppar och dalar