Inlägg från: nennesjuttioåtta |Visa alla inlägg
  • nennesjuttioåtta

    Livets toppar och dalar

    på tisdag är det 1 år sen som Pricken tillverkades!!!!!


    Lappis

  • nennesjuttioåtta
    Hattis skrev 2010-09-12 23:34:34 följande:
    Men det blir en utmaning för Pricken när han ska sno från morsan och blanda ut med vatten så att det inte märks
    heheheheh jag är så jäkla klyftig!
    Hattis skrev 2010-09-12 23:34:00 följande:
    Nenne - no offence - men du skulle nog inte vara mitt första val som sommelier
    mäh, trocca – livets vatten!

     


    nä, nu blir det sänggående för mig med. påer!

  • nennesjuttioåtta

    hej, är åter från bvc, Pricken har ökat med nästn ett halvkilo på en vecka! 5560 g och nu 59 cm (så han är ju åtminstone proportionerlig). Är det en sumobrottare eller basketspelare? Vi är ju inte direkt resliga någon a oss så jag gossar på det förstnämnda.


     


     

  • nennesjuttioåtta

    fasen vvad man får öva på multitasking, när jag försvann i förmiddags blev det övermäktigt med att amma, surfa, äta själv och så kom katten och skrek och hade tomt i sin skål.

    lappis - härligt med  Ac, hoppas kön kapas, kanske ska skicka snigeln... knips knips?

  • nennesjuttioåtta

    Fru E - GRATTIS TILL MC-KORTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEET!!!!!!!!!!!!!!

    hattis - ooooh ooooh hoppas håret inte trillar av på länge!!!

    frullan - nä, ongen är fortfarande namnlös

    kiul med alla huvudjägare som hittat kompetensen de söker genom atrt vara smygläsare!!!

  • nennesjuttioåtta

    typiskt, nu ska maken ha datorn innan han åker. Puss på er!

  • nennesjuttioåtta

    hejsan hej! Vet inte när jag var inne sist, jag har lät ikapp då oh då och sen inte "hunnit" logga in och kommentera...


    Frejis – vet inte vad som hänt men du får en jättebamsing till kram från mig!!!! Och vad mysigt med en liten tax!


    Muggles – jag är som dig, köper en massa hudprodukter som sen blir gamla. Men nu är jag torris istället men är dålig på att rengöra men bättre på att ha på hudkräm. Vet inte om jag hade haft bättre hy om jag "skött" den enligt konstens alla regler. Tror lite på att den nog sköter sig bäst själv så länge man inte mekar med den för mycket... Sen att jag ser ut att vara ett decennium äldre än vad jag är bevisar INGENTING


    vad händer annars? 


    Här är det lugna gatan. P har åter börjat på jobbet, så jag antar att jag är föräldraledig pawh riktitt nu. Ledig känns det som iaf. Pricken sover, jag har ätit frukost och läst tidningen med maken, duschat och planerar att baka limpor idag. Igår blev det två sorters kakor! Jag är förvånad själv (kokostoppar, koko!). Men å andar sidan hann jag inte med någon promenad ute men det regnade ju rätt friskt, idag skiner solen så hoppas på bättre lycka idag. Pricken sover nätan hela natten, somnar vid halv 11-11 efter en knapp timmes skrik och panik, äter halv 3-3 och sen vaknar han vid 6-halv 7 (och igår tog vi sovmorgon till 10 efter frullen). Lovely! I fredags (??) sov han från halv 11 till halv 6, jag trodde allvarligt att höger tutte skulle sprängas och drömde att jag pumpade ur men allt svämmade över för flaskan rymde bara 1 liter.

  • nennesjuttioåtta

    jag använder f ö rosenserien, den har skönast rengöring av dem jag provat som inte stramar eller fnasar min hud oavsett hur "för känslig hy" den än säger sig vara. När jag använder något. 


    Snaily – tack för titten, vilken trevlig snigelman du har!  


    AM – Pricken kan ha jackan nästa vecka, då han passerat 8 kg. Eller nåt. Ser fram emot det iaf!


    cicci – babianröven mår utmärkt , tror avslaget är på väg att ta slut  men det dröjer många veckor än tills det blir inspektion av det nya underredet, får se om det blir någon anmärkning... Pricken har ju några veckors försprång på Skorpan också eftersom han höll sig i magen så jäkla länge och hon tittade ut tidigare, så det lir nog +/- 0, hahaha!


     


    ang valet, här fick SD typ 8%. Men de är sluga, de jävlarna. JAg tror t o m de läser tidningen! Nä, men här har de iaf siktat in sig på allt som folk klagar på på insändarsidan. Så deras valfläsk var laga våra urusla vägar, låt gamla människor bo med varandra på äldreboendet osv... och så samlar de röster på det och sen nu pratar de bara om invandringproblemen och har nog förmodligen glömt bort det andra som stod på plakaten. Nog för att jag tror att de som röstade på dem visste om det men tror också de samlar många som tröttnat på annat, tyvärr. Eller. Hoppas jag, eftersom annars är det plötsligt väldigt många främlingsfientliga här... Märkligt är det iaf, men glädjande att det kanske gör att vi andra engagerar oss mer, och det är ju trots allt 93% som inte röstade på dem.

Svar på tråden Livets toppar och dalar