Inlägg från: nennesjuttioåtta |Visa alla inlägg
  • nennesjuttioåtta

    Livets toppar och dalar

    Snaily – heheh mannen blev lite gladare efter att ha pratat med grannen och det nog ska lösa sig med bildörrarna på något vis och framförallt på ett billigare vis. Men han tackar och tar emot alla grompffkramar han kan få (antar jag).

  • nennesjuttioåtta
    Telis skrev 2010-09-07 16:33:43 följande:
    Precis! Välj nåt eget!
    Det får bli en Q
  • nennesjuttioåtta

    Oupsie – tror ni eller vet ni att den ligger med huvudet uppåt? Vilken vecka är du i nu?

  • nennesjuttioåtta

    har precis tittat på bilderna på bildörren med klösmärkena. Fy vilken panik hon måste haft! Tur att det inte var i uli det hände, då hade hon ju dött!


    Koko – vad säger du förresten, slutade katten att äta när Conny kom??!? Vi har försökt så gott det går att kela med henne som vanligt. I natt kröp hon in under täcket och lade sig under mina knän när jag satt och ammade. 

  • nennesjuttioåtta

    todilo! Kikar fram ur bebisgrottan alldeles snurrig!


    telis – Vilken överraskning! Har du slöjdat själv? den var ju superfin!!! Pricken tackar mjukost! Och tuttarna tackar även de för omtänksamheten, de har redan testats på promenaden. Tusen tack!!!!!!


    AM Även här; vilken överraskning! Tusen tack!!!!!!!!!!


    Sweetie – Nancy har knäckt koden!!!! Men är för lat för att utnyttja luckan varje gång, men hon fattar grejen. hurra!  


    Vad har hänt annars?

  • nennesjuttioåtta

    Telis – Tänkte om du satt hemma på kammarn och virkade för glatta livet nu med all fritid Vi mår bra!!!! Det dippar då och då och man känner sig ledsen och orolig inför framtiden men de flesta tårarna som rinner är ändå över det otroligt vackra, efterlängtade som hänt oss. Vi har haft mina föräldrar här i flera dagar nu och tanken slog mig att Pricken kanske inte hinner bli så gammal innan de försvinner och bröööööööölaaaaaa snyft snyft ...

  • nennesjuttioåtta

    PB – jag önskar att man kunde stanna tiden, vi tillbringar tiden antingen liggandes eller sittandes i soffan med Pricken på bröstet, mina båda eller makens lena och kan inte fatta att det hänt. att han funnits i min mage och sen sprängt sig ut genom snippan och hela bakdörren och ligger u här och andas tyst med sin lilla plutmun

  • nennesjuttioåtta

    PB – hur gick det, har ni varit till stockholm och gjort en ny IVF nu? änge rinte med

Svar på tråden Livets toppar och dalar