Inlägg från: nennesjuttioåtta |Visa alla inlägg
  • nennesjuttioåtta

    Livets toppar och dalar

    Cicci

    Vickan - ja, alltså det gick ju inte som jag hoppats på men inget jag kunnat påverka. Jag hade ju spruckit oavsett hur det hade gått i mitten där där allt blev kaos, med tanke på hur stor han var. Fy, alltså till slut var det så mycket folk i rummet, 3 läkare, flera barnmorskor (varav en låg på hela min mage med sin tyngd), någon elev och så stackars Pär som trodde vi alla skulle dö när jag skrek som en galning i den där lustgasmasken och ännu högre utanför.

    Men! Hade det inte gått som det nu gjorde så hade inte P fått samma start med Pricken. Nu fick han göra allt och har bondat något otroligt och fattar mer än vad jag gör om vad han vill och hur allt funkar. Pricken och han har, när jag inte ammat, legat i sängen och tittat ut över stan, bytt blöjor, badat... Så vackert och se och personalen var så glada åt det också. Så det käns nästan som det var värt det.

  • nennesjuttioåtta

    och än en gång, tack för alla sms, mail och fina ord och hälsningar här (hälsa Anne, vickan!) det värmer något oerhört och jag är så tacksam att jag hittade hit 2000-nånting back in the days

    och som vi har bölat av glädje. Mjölken rann nog till P före mig men sen igår så började jag lipa bara på tanken att han skulle gå själv till bilen (han sov hemma inatt för vi hade ingen kattvakt längre)

  • nennesjuttioåtta

    AM –hahaha lovely Livia med safariutstyrsel!

  • nennesjuttioåtta

    jag har e stor prick sovandes på mig så det tar lite tid att skriva.


    Tinga – underbart att höra om soppframstegen och mota knappen i grind!!!!! KRAAAAAAAM!


    Telis– håller tummarna att du får jobbet och att det är roligare än förra på något vis iaf.Trevligare arbetskamrater t ex=


    PB – åh gumman, vilket jävla strul du hamnat i, och antverkare på det. Hoppas ni får en trevlig tråddejt iaf (eller det vet jag ju att ni får)


    Snaily – HURRAAAA för fint UL!!!!! V 27, det är ju snart dags! 


    Ego – fy fan vad livet är underbart! Idag tog vi en tur runt hela två kvarter med barnvagnen och jag fick behålla inälvorna hela vägen runt! Det har läkt otroligt fort mot vad jag trodde, men det känns ju som frankenstein har varit framme när jag tvättar mig i krigsskadan... Vi äter frysta matlådor och ligger mest på soffan med Pricken på magen och Nancy på benen och jag på tvären bredvid (jag får plats igen!!!)


    Sweetie – du frågade hur Nancy tagit det med ny familjemedlem och hittills har det gått jättebra. hon nosar och slickar honom på huvudet och pratar omvanligt. Dock går introduktionen av kattluckan lite sådär, hon är jätteintresserad av den och fattar att hon kommer ut och in men inte att hon måste putta på dörren själv. Men det går framåt!

  • nennesjuttioåtta

    pricken fortfarande utan namn, nu testas ett på B några dagar men T-namnet är inte avskrivet ännu. Det visar sig.


    PB jag vet inte alls vad du pratar om Tratt?

  • nennesjuttioåtta

    P har e släng av babyblues, förmodligen en effekt av den nesliga boten (han brukar aldrig köra för fort), att bilen är på verkstad och kostar multi, att nancy blev instängd av misstag i grannens bil och klöste sönder inredningen, och att han inte vill börja jobba igen.


    Pricken frodas och hade vid förra besöket på bvc i torsdags gått upp till 4860 g! Han är som nyfödingar är mest, trött, hungrig däremellan och skiter en hel del. Det kan vända när om helst men hittills flyter allt på!!!


    Jag gråter varannan dag för allt möjligt vackert, Pricken, Pricken på pappas bröst, Pricken i vaggan, Pricken tittar, Pricken nyser, fångarna på fortet och snälla bokrescensioner och pensionärer som får färskpotatis. 

  • nennesjuttioåtta

    PB - men hörru, tratten ingick, jag vet inte vad den kostar och vill inget ha! 

  • nennesjuttioåtta

    men roligt att den försvann, hahahaha, hon kanskelurade någon störig grnnkatt att et var senaste mode från huvfudstade

Svar på tråden Livets toppar och dalar