Inlägg från: nennesjuttioåtta |Visa alla inlägg
  • nennesjuttioåtta

    Livets toppar och dalar

    tinga – men precis! små steg framåt räknas ju också! Fanihelvetesjävlaskit att det inte går i någon takt att tala om alls.

  • nennesjuttioåtta

    Mr yasuragi kan väl köpa hela jävla hasseludden och stoppa upp någonstans. Vax on vax off!

  • nennesjuttioåtta

    vad gulliga ni är!!


    PB – alltså, oavsett hur nästa ivf går – så tycker jag ändå att du skulle överväga fosterförälder! Inte många som orkar engagera sig som du gör i andras barn förutom att slöjda till ditt eget

  • nennesjuttioåtta

    PB unisont ASFLABB utbröt här, fantastisk ramsa! 

  • nennesjuttioåtta
    Telis skrev 2010-08-25 21:52:06 följande:
    AM, vi kanske ska ha ett pyjamasparty hos mig på fredag så att ni stannar över natten - jag vill höra ALLT om Mr Yasuragi och glamour-ex och Ciccis ALLA eskapader och äventyr som singel runt om i världen.
    filma!!!
  • nennesjuttioåtta

    PB – ska hela förlossningen hänga inne hos oss och slita i min mans söta lilla rumpa i de där orangea byxorna?!?! Fast de tär kart, hjälper det så...


    nu tror jag vi ska gå och försöka vila lite


     


     


    PWAAAHAHHAHAHHA

  • nennesjuttioåtta

    PB – vi har vänner som bor några kvarter bort som lovat hjälpa oss. Just nu ligger hon som en slagen hjälte mellan oss och trynar. Snodde runt mina ben när jag stod och vickade med höfterna i dörrposten efter att ha släppt in henne men nu har hon intagit position Kringla

  • nennesjuttioåtta
    sweetstreet skrev 2010-08-25 22:02:17 följande:
    Nenne, du ahr intefunderat över webbkamera under förlossningen????? Jag menar du käner väl ändå ett visst ansvar för att VI ska kunna få veta saker NÄR de händer?!?!?!?   Generöst nog tycker jag det är heeelt ok om du sätter den så vi ser ditt ansikte och INTE "the portal".
    vem vill se mitt fula fejs, när ni har chansen att se Pricken före oss?!?! 
  • nennesjuttioåtta

    hörrni, jag känner ert stöd som en stor mässande massa KLÄM UUUT! ska tänka på er och göra mitt bästa. Jag är så sjukt taggad!!!

  • nennesjuttioåtta
    passionsblomman skrev 2010-08-25 22:11:32 följande:
    Nenen, jag spår i min spåkula 8den är lite n och oanänd till skillnad mot AM´s så jag är nybörjare) att ni kommer att ha en miss-nöjd katt svansandes runt er GAPANDE av avundsjuka så hela kvarteret hör. "MmmmJaaaaag dååå mmmjaaaag dåååå"Hon kommeratt få en CHOCK när ni kommer hemsläpandes med en PRICK som ska ha massa uppmärksamhet och plats i famnen och allt. Spika fast planschen!
    hahahah ja risk föreligger!!!!! Vi ska försöka att inte glömma bort henne, har laddat med sjukt mycket godis till henne också och så får hon ju lyxig kattlucka! 
Svar på tråden Livets toppar och dalar