Inlägg från: nennesjuttioåtta |Visa alla inlägg
  • nennesjuttioåtta

    Livets toppar och dalar

    FruCicci skrev 2010-08-25 20:15:29 följande:
    Har ni coca cola eller ngt hemma Nenne, så lägg ner det i BB väskan. Jag tror nämligen inte du kan sova om du har haft 4 minuter mellan värkarna. Helt plötsligt smäller det till!Jag TÄNKTE på detta idag, när du skriver att hon har varit där inne och pillat på tappen poch känt. Det är ofta det sätter igång av pillning. Det fick jag höra, för jag examinerade mig själv då jag skulle få Louise, hade liten känning o sen sprit på fingret och upp och veva runt, och visst var jag öppen, sen satte det igång.Men om du har 4 minuter mellan, kanske du inte ska stanna hemma för länge nu! Hur långt har ni till BB?Det är ju skönt att slippa föda barn på parkeringen som jag i stort sätt gjorde!Fy fan vad spännande!JAG VILL FÖDA BARN igen!
    Det varierar så kraftigt, nu var det 9 minuter emellan. På förlossningen sa det att jag skulle vänta tills det var regelbundet och 3-4 minuter mellan dem. Vi har max 10 minuter till förlossningen.
  • nennesjuttioåtta

    Och coca-cola mm har vi haft hemma i 4 veckor just in case. Wohooo här ska drickas lärre!

  • nennesjuttioåtta

    men så fort jag rör mig får jag en värk, är det så det ska vara eller ska det komma när man sitte roch vilar?

  • nennesjuttioåtta

    Doppar? .-D


    Nä, jag  har inte kollat ifall det är rosa eller så men det sipprar inget vatten iaf. 

  • nennesjuttioåtta

    här ska vickas höfter, ska bara försöka få i mig resten av maten som nu är iskall

  • nennesjuttioåtta

    cicci – absolut inte överjävligt än på ett tag. Det här går bra! Nu sitter vi och dricker te och äter mörk choklad, BB på tv snart för inspiration, ahahahah!


    AM – yasuragi har dåliga vibbar, kristallkulan får ju in fel frekvens!


    Lapis – har du recept på chevrepajen?


     

  • nennesjuttioåtta

    skrev jag att vi fick bilder på ansiktet från UL idag? Såg ut som en bredkäftad groda, men det var taget snett underifrån. Sen fick vi se profilen och då smaskade den emd läpparna jättemycket. Fascinerande! Undrar så hur hoan ser ut!!!

  • nennesjuttioåtta

    Tinga – hoppas ni får svar hos logopeden ni ska träffa. Fan vad frustrerande och trots att det hela tiden funnits något att hoppas på, typ dagisstart så slår det ändå hela tiden år fel håll. Och jag tycker nu när de kan prata att det kunnat vända åt rätt håll, dels att de kan säga hur det känns och de förstår vad de ska göra. Men det verkar inte heller funka....


    Kramar och skickar en skrik och panikburk

  • nennesjuttioåtta

    MSW spännande att höra mer om huset


    och oupsies lägenhet också!!

  • nennesjuttioåtta

    snaily stadigt på 6 minuter mellan

Svar på tråden Livets toppar och dalar