• Lapinette

    Livets toppar och dalar

    Och hoppas också på majoritet!!!

  • Lapinette

    EA - fyra pojkar!!! Jösses .. varför inte ett helt fotbollslag .

    Själv får man nöja sig med en.

  • Lapinette

    Fast från början så var jag inställd på två.

  • Lapinette

    Vickan - förstår att du grubblar .. du trivs ju där du är och vet inte vad du kommer att få .. förutom närmare till jobbet.

    pb - man får stå i kö igen men jag har för mig att man får någon slags förtur dvs inte stå typ 4 år igen. Våra vänner har ju adopterat två och var helt inställda först på att det bara skulle bli ett. De fick igenom det trots hög ålder .. de restriktionerna har blivit hårdare så jag tror att vi är chanslösa dvs vi hinner inte adoptera ett syskon förrän jag är för gammal.

  • Lapinette

     


    Fru E skrev 2010-09-21 14:56:21 följande:
    Lappis-jag blev väldigt förvånad när han sa det men som sagt jag är glad bara vi får en som det ser ut nu Hemskt farligt att ge sig ut och shoppa på lunchen, makens jobb har Oktoberfest på fredag (läs med tysk brytning så fattar ni ) med öl, korv och sauerkraut vilket är ett ypperligt tillfälle att inhandla en ny stass men plånboken blev ytterligare lite tom

    Härligt med shopping! Jag har shoppat aaaallldeles för mycket denna månad så jag ska nog sätta lås på plånboken ett tag .

  • Lapinette

    mugglan - visst kan man de men då har vi ingen aning om hur länge vi kommer att få vänta. En kollegas kompis hade det som önskemål men tillslut sa dem ... vi tar en för de orkade inte vänta längre (sen tror jag att även där så började de närma sig maxåldern).

  • Lapinette

    Ahhh.. maken har fått mail från AC. De har läst igenom våra papper och vill att vi ska ringa för att diskutera våra adoptionsmöjligheter. Vad snabbt det gick?!

  • Lapinette

    Ja, jag undrar också vad som menas med "adoptionsmöjligheter". Tycker det låter lite negativt!!! Det trista är att vi ska ringa och det kan vi ju knappast göra tillsammans (telefontid mellan 9-12.00) så det är lätt att man glömmer bort att ställa frågor som den andre kanske undrar etc. Ska ha ett "familjemöte" ikväll så jag är väl förberedd när jag ringer.

    mugglan - jag har haft problemhy sedan tonåren men det blev ändå värre efter p-pillerstopp och alla hormonerna vid IVF-erna så jag går ju regelbundet hos en ansiktsterapeut. Därifrån köper jag dagcrème som är superbra samt en liten tub som innehåller aha-syra som jag använder varannan natt. Min nattcreme resterande nätter är den gamla vanliga. Gå till ett bra ställe och rådfråga efter behandlingen vad de säger. Själv har jag alltid använt både dag och nattcreme sen typ tonåren så för mig spelar det ingen roll om jag köper där eller någon annanstans. Min hy har blivit så mycket bättre .. det är nog en kombination av att jag inte kör IVFer längre samt att hon behandlar mig.

  • Lapinette

    mugglan - tror t o m jag tackar nej till skumpa idag .. jösses, blir bara tröttare och tröttare och ska köra ett hårt dansklass kl 17.30... sen hem och döööö!

  • Lapinette

    Ahhh.. jag glömde den viktiga rengöringscremen som jag också köper därifrån! Sen använder jag ett favvo ansiktsvatten från Gatineau. Så himla fräsch!

Svar på tråden Livets toppar och dalar