• Lapinette

    Livets toppar och dalar

    Maken kom hem igår efter en träningskväll med grannen (det var första gången) och sa bara "du hade rätt" och jag visste med en gång vad han menade ... att grannen + fru genomgick IVFer för att få sin dotter - sju stycken!!!   Men jag kan mycket väl tänka mig detta om henne ... järnladyn som var så ilsk när han var gravid och uppenbarligen även när hon genomgick IVFerna (berättade hennes make). Självfallet dök då tanken upp igen om gav jag upp för tidigt? Frågade maken som övertygade mig om motsattsen.

    Sen bestod min kväll om adoption för adoptionstidningen som kommer ut någon gång i kvartalet från AC kom igår. Läste där om åldersgräns på 43 år och att man vill förlänga medgivandena från 2 år till 3 år ... vilket innebär att man skulle kunna adoptera upp tills man är 46 år. Hmmm... om detta skulle ändras så finns det ju hopp för oss om ett syskon (om vi orkar och vill).

  • Lapinette

    pb - ett missfall och en liten dotter ledde det till. De fick tre betalda (men det var på gränsen den sista pga ålder), sen två på SH och två uppe i Falun. De gick även adoptionskursen men hon ville egentligen aldrig adoptera då de pga ålder aldrig skulle få ett litet barn.

  • Lapinette

    Ja, man är tyvärr knappast ensam om sitt IVFande.

  • Lapinette

    Hattis - vad jobbigt med biverkningar men samtidigt skönt att de har hittat något som säkerligen går att åtgärda. Håller tummarna för att du inte kommer att må så dåligt och sen när behandlingen är klar ... en liten knodd i magen .

    Själv fick jag veta igår att min 43-åriga väninna väntar en liten i februari. Hade mina misstankar (när hon frågat om vi ska fika .. hon brukar alltid fråga om vi ska ta ett glas vin ). Blev jätteglad för hennes skull .. inte ett uns avundsjuka. Känns så jäkla bra! Räknade ut att om allt går enligt planerna kommer vi ha barn som inte är födda allt för långt ifrån varandra .

  • Lapinette

    snaily - Vad härligt med ledighet!

    Izzie - ja, det kändes superskönt. Dock började tankarna idag ... hmmm... hon sa att hon gått hos min akupunktör. Kan det ha gjort effekt? Svårt att släppa helt och fullt. I början av veckan fick jag ju höra om grannen som gjort 7 IVFer och fått en liten dotter.

    Här på jobbet är det full rulle. Haft en presentation på morgonen och denna vecka har ordrarna bara rullat in . Sooooo niccceeeeeee!!!! Vad säger ni, det är ju fredag ... är det inte dags för lite SKUMPA!!!!???

  • Lapinette

    SKÅÅÅÅL!!!

    pb - vad härligt med nya bekantskaper!

  • Lapinette

    Hi, hi .. nu ser jag det jag med! Härligt med ny hoj!

  • Lapinette

    AM - trist med jobbet! Om du vil ha lite tejphållare och arbetskamrater att fika med är du välkommen hit . Förstod att många skulle söka det jobbet .. för det lät jäkligt skoj. Har du hört något från det riktiga drömjobbet?

    nennelainen - läskigt med "känn-i-duschen"! Jösses lilla gumman! Men vad skönt att Pricken gillar att sova .

  • Lapinette

    Oupsie - skickar lite stödkramar för att energin inte räcker till!

Svar på tråden Livets toppar och dalar