• Lapinette

    Livets toppar och dalar

    Aleta - kramar om innan du försvinner!

  • Lapinette

    mugglan - nu satte jag vattnet i fel strupe och fick panikkänsla i bröstet! ... sen läste jag vidare och såg att det var en dröm ....PUST! Inte skrämmas så där!

  • Lapinette

    Snorkis - usch vad jobbigt! Hoppas du får ta den tid du behöver på jobbet. Förstår att det emellanåt måste kännas outhärdligt. Min väninna som råkat ut för samma sak sa att hon och maken bara ville lägga sig ned och aldrig mer gå upp. KRAMAR!

    Omsan - när kommer du att få resultaten på dina prover och vad innebär det? Vad jobbigt att vara så "förvirrad" och speciellt i den situationen du är med tonårsproblem, småbarn och den som bär det tyngsta lasset jobbmässigt.

    Ja idag har det verkligen varit lugnt här. Själv har jag faktiskt jobbat . Undrar åter igen hur det gått för Telis.

  • Lapinette

    Tinga - borstar din och min make tänderna tillsammans just nu?

  • Lapinette

    pb - nej det gick inte men jag ser att det handlar om champagne ! Ingen av dessa tillhör våra favoriter men om det är vintage kanske de är ok. Är det någon som säljer?

    Nej, jag ska göra som de flesta andra gå och knyta mig. Kollar in champagnen imorgon.

  • Lapinette

    Ahhh... det är en auktion. Ska slå i boken imorgon och kolla om de rekommenderas.

  • Lapinette

    Klockarbol - håller självfallet en tumme för din make!

    Tinga - härligt med tidigt avslut på veckan och småpyssel hemmavid under helgen.

    Piggelin - nytt namn på farmor framför!

    I Stockholm underbar sol och jag och maken sitter hemma och jobbar ... och snart heeeellg! Jäklar vad skönt! Ytterligare en helg hemma utan några planer. Har printat ut om slottstur runt Mälaren. Tror det få bli ett par slott imorgon som dagsutflykt.

  • Lapinette

    mugglan - usch, låter superjobbigt med alla mardrömmar. Minns själv hur det var när jag ruvade vid IVF och vaknade alldeles kallsvettig. Nätterna och tidiga mornar var alltid värst. Håller tummarna ska du veta!

  • Lapinette

    pb - om du vill ha debatter och diskutera mer - välkommen hem till mig! Jag kan nog tussa ihop dig med min make och en flaska vin så kan ni få diskutera. Jag är inte alls lika diskussionsbenägen.

    Jösses vad ont i ryggen jag har idag (efter att ha dansat afro igår). Jag kan knappt röra mig och så sitter maken i köket och gnäller över nackspärr. Vi är verkligen ett vackert par idag. Låter som typ 85 år. Vi får se hur det blir med fredagsspinningen.

  • Lapinette

    BS - har faktiskt pratat med någon på Öland idag men glömde fråga - hur är vädret?

Svar på tråden Livets toppar och dalar