• Lapinette

    Livets toppar och dalar

    Ahhhh... kan man göra så också (hobbyverksamhet). Min bror såg istället till att sonen skapade ett eget bolag för sin sidosyssla (fotografering).

  • Lapinette

    EA - jag använde också trosskydd när jag tog Crinone. Hatade det där kletet.

  • Lapinette

    Heeeej!

    AM - härligt med trevlig klassträff!

    mugglan - hurrrra för flytningar !

    Tinga - så det är makens tur att resa iväg. Hoppas det inte blir värre med förkylningarna utan att det håller sig i "snorstadiet".

    Annars inget nytt här! Såg två små killar från Korea på bussen i morse och så mailade vår kontakt på AC igår för att få hjälp med att logga in på deras hemsida (så vi kan se vår köplats).

  • Lapinette

    MSW - vilken jobbig natt!

    Och visst vi har ett slags könummer så vi kan se hur vi går framåt eller bakåt i kön. Det där har vi kunnat göra hela tiden (sen vi blev medlemmar) då vi vet vilket anmälningsdatum vi har men jag har faktiskt inte brytt mig. Det tar ju liksom den tid det tar. Läser om tjejer på FL som blir superupprörda när de går bakåt i kön (pga av att andra med längre kötid hoppa in på deras land) och som lovar sig själva att endast gå in och kika typ varannan vecka. Jag försöker ha en coolare attityd... ha, ha... än så länge!

  • Lapinette

    MSW - den tjejen jag syftade på tror jag har stått i kö något kortare än oss så när hon klagade på att hon halkade efter i Koreakön så tänkte jag "oooppps, det var vi som gick före ".

    Parnassia - varför man går bakåt i kön beror på att sådana som t ex vi äntligen har valt land. Vi har ju en köplats från 2008-06.

  • Lapinette

    Oupsie - det inns liksom inget man kan göra än att vänta på den dagen de ringer och säger att ett litet barn väntar på oss på andra sidan jordklotet. Den dagen kommer ju oavsett hur mycket jag tittar på kölistan vart vi står. Påminn mig om detta inlägg i vår när jag biter på naglarn och kollar kölistan minst 10 gånger per dag)!

  • Lapinette

    Härligt att det går framåt för Elise (mugglan min svärmor heter så)!

  • Lapinette

    Japhapp, då har man blivit köberoende! Maken lyckades logga in och med samlad kraft hittade vi kölistan och vårt könummer. Vi står på plats 61 just nu och i år har det hittills kommit 45 barn från Korea.

  • Lapinette

    BS - log när jag läste ditt inlägg - Lapinette, jag är imponerad över att du lyckas hålla dig från att logga in och kolla den där kön hela tiden! Men som sagt, jag ska försöka låta bli och gå in och titta hela tiden för det gör ju knappast någon skillnad.

  • Lapinette

    Förtydligande:

    - vi har köplats nr 61 just idag
    - mellan 2010-01 och 2010-09 har det kommit 45 barn från Sydkorea dvs de är här nu hos sina familjer ... rättelse kollade upp den senaste siffran som säger 59 barn hittills i år.

    Siffran skiftar från år till år. 2009 kom det 95 barn från Korea, året innan 77 barn och året innan dess 69. Så i år är det ganska få än så länge om vi tittar historiskt sett.

Svar på tråden Livets toppar och dalar