• Lapinette

    Livets toppar och dalar

    Vad skönt med en lunch på tu man hand och vackert väder. Här i Stockholm är det också jättefint och enligt väderprognosen så ska det vackra vädret fortsätta ända över nästa helg också . Härligt med klara, vackra höstdagar.

  • Lapinette

    AM  - skjortor och stekt ägg. Vilken bra kombination!

  • Lapinette

    AM - står inte flörta med damer med på checklistan?! För det är han ju utomordentligt bra på.

  • Lapinette

    Noop, inte ett ljud från Telis sen förra helgen.

  • Lapinette

    AM - jag undrade så här i veckan att jag vart tvungen att gå tillbaka och se när hon var här senast .. i lördags.

  • Lapinette

    Omsan - trist att känna sig omotiverad på jobbet speciellt om det är mycket att göra.

    Oupsie - låter jobbigt med foglossning. Hoppas det blir bättre.

    snaily - vilken teater ska man inte gå och se?

    snorkis - åhhhh vad skönt att det kändes bra på fikat och jag gillade verkligen ditt sätt att se på en ny kalender med tomma nya blad att fylla. KRAM på dig!

    kokisn - njuuut av NY!

    Fru E - men är den nya hojen redan trasig!

    BS - jösses, öronproppar för att klara bilresan. Hoppas hemresan går bättre än nedresan.

    Telis - jag befarade att det var därför du inte tittat in här . Kom tillbaka!

    Själva hade vi en supermysig dag igår med långlunch ute på landet och sedan besök av tre slott runt Mälaren innan vi kom hem vid 19-tiden på kvällen. Vad underbart Sverige är så här en vacker höstdag.

  • Lapinette

    Ny livmoder skulle säkert göra susen för mig!

    Tinga - er middag härom dagen lät supergod! Själva mumsade vi igår på hemmagjord pizza med lite kallskuret till och en supergod Paulliac som vi blev tipsade om på Systembolaget. Maken har kollat och de ska ha 3 flaskor kvar där och 27 i Malmö!

    Och storm nej tack! Tycker verkligen inte om när det blåser och det sur ut och vara lite mer vind här idag och dessvärre mer moln också. Vi får se vad vi ska hitt'på.

  • Lapinette

    Tinga - du får gärna skriva ned receptet med äppelkompotten med limoncello. Ska snart dra igång med middagar här hemma igen. Har två "bjudningar" i slutet av oktober. Lite nya recept vore inte helt fel.

  • Lapinette

    Tack Tinga, har nu lagt till det i min blivande kokbok à la BT . På dessertprovningen åt vi en varitant på äppelkaka serverat i ett glas med just lite lime till så det var därför jag blev nyfiken på receptet. Frågade faktiskt maken när vi satt och åt middag förut om vi hade Limoncello hemma ... men nej det hade vi visst inte (dock när vi bodde i Cannes).

    Inget nybakat bröd här. Istället har vi varit iväg på en långpromenad utmed Mälaren och så har jag fått iväg ett fotoalbum för framkallning (eller vad det nu kallas för när man får den inbunden, fix och klar).

  • Lapinette

    Vickan - snyggt! Påminner mycket om vårt matsalsbord i björk från Stolab http://www.stolab.se/mobler/bord/1086 Älskar det bordet!

    Segt med måndag. Har alltid så svårt att komma igång och så börjar vi jämnt med möte på måndagsförmiddagen.

Svar på tråden Livets toppar och dalar