• Lapinette

    Livets toppar och dalar

    Hmmm.. måste fundera för just runt Centralstation är det ganska så sunkigt. Gillar hon musslor? För det ligger en bra belgisk bar på Vasagatan, Duvel.

  • Lapinette

    Tinga - är din syster lik dig .. ska jag skrika på henne om hon springer förbi (OM maken nu springer Lidingöloppet .. jäkla velpelle)?

  • Lapinette

    Nu har maken bestämt sig ... han ska springa!

  • Lapinette

    Har nu kommit hem från spinning och ooopps där var ett sms från kära mugglan. Ville spara på det goda så jag duschade och bytte om och sen läste jag smset. Faaaaan, va gott!!!! Vad glad jag blev. Rusade ut till maken som stod utanför sats och väntade och berättade. Sen gick vi ned till restaurangen jag bokat och åt en härlig middag och där satt jag och kände att det vibrerade vid stöveln .. Cicci, hade ingen aning om att du hade mitt nummer .. nu har jag ditt .

    Åhhh..vad härligt med plus i tråden och speciellt för någon som har kämpat så för det. STOR KRAM till er båda mugglan!

  • Lapinette

    Cicci - härligt att vara eftertraktad men jag förstår om du är lite misstänksam och man ska absolut lyssna på magkänslan. Vi får se hur du klickar med chefen och om det känns i nästa vecka men ändå skoj att bli headhuntad .

  • Lapinette

    Jaha, dags att gå til sängs .. .måste upp i ottan imorgon och åka med maken till Lidingö. Varför ska han springa så jäkla tidigt?

  • Lapinette

    Helt rätt Snaily maken sprang 15 km och det är han himla tacksam för . Han tvekade ju t o m in i det längsta om han skulle springa då han inte tränat överdrivet mycket sen vår semester (innan var han supermotiverad).

    Mugglan - låter helt underbart och visst ska du njuta! Mys och må bra så ska du se att det går vägen.

    Maken ligger just nu och sover efter fyra episoder av Entourage. De har precis släppt säsong 6 (dock ej textad på svenska ... fast det skiter ju vi i ). Så småning ska jag väl sätta igång och skrubba en massa musslor. För ikväll firar vi med musslor och sen en massa god ost.

  • Lapinette

    pb - kramas och ta hand om er! Låter som en härlig dag i svampskogen.

Svar på tråden Livets toppar och dalar