• Lapinette

    Livets toppar och dalar

    Vilken känslosam kväll ni hade här på tråden. Själv satt jag liksom Piggelin och tittade på sommarpratarna. Ser sällan på svenska program hemma men hamnade framför det och blev så fast. Grät, grät och försökte översätta allt för maken .. vilket gripande program. Vilka livsöden.

    Och sen går jag in här (nu på morgonen) och ser att Snorkis varit inne efter sin första arbetsdag ... vad myckt känslor, vad vackra dikter. En otroligt känslosam kväll här på tråden också.

    Snorkis - du verkar (tack och lov) vara på en underbar arbetsplats! Så många som bryr sig och håller av dig. Härligt men jag förstår att det är superjobbigt så fort någon frågar hur du mår och vill krama om ... då kommer ju tårarna.

    Förstår verkligen varför du undrar varför det gick som det gick och hur det egentligen skulle ha varit just nu. Så jäkla orättvist! Tyvärr är livet inte alls rättvist och man får inte alltid svar på sina frågor. Så läkarna hittar ingen förklaring? Enligt min väninna som varit med om exakt samma sak som dig så sa läkaren att i typ 90 % av fallen så hittar man ingen orsak. I deras fall gjorde man det och jag hoppas, hoppas nu att allt har gått vägen för henne denna gång (jag vågar inte ringa, smsa förrän jag vet med säkerhet). Hon ska nämligen ha barn igen, nu i dagarna. Hon känner och säger att hon har två flickor .. men bara en av dem klarade sig.

    Så klart du är mamma, du har burit lilla Sigrid i din kropp så länge, så länge. Fy fasen vad livet är orättvist! Massor av kramar till dig och maken!

  • Lapinette

    Oj, det verkar ha gått hett till här inne igår kväll. Har inte läst ikapp och hinner inte så det får räcka med summeringarna på denna sida att förstå att pb och Cicci har diskuterat amning. Själv har jag inte så mycket att komma med gällande den frågan.

    Annars? Härlig morgon med sol och en liten promenad till jobbet på morgonen. En orders liggande i inboxen och allt känns prima. Ja ikväll dessertprovning med gamla gymnasiekompisar. Tror den här onsdagen kommer att bli riktigt bra!

    Kram till alla som behöver!

    och mugglan, jag håller tummar och tår!!!

  • Lapinette

    Fru E - tycker att ett presentkort på ett SPA låter alldeles förträffligt!

  • Lapinette

    Cicci - tror du skulle passa bra som barnmorska! Önskar att jag själv hade något sånt där "drömyrke". När jag var liten ville jag bli präst eller konstnär. När jag var typ 15 så ville jag bli inredningsarkitekt eller gymnastiklärare.

  • Lapinette

    På tal om utlfykt. Kan ni ge tips på en bra dagsutflykt från Stockholm (max 1,5 timmas körväg från Sthlm). Jag och maken gillar att göra utflykter, promenader etc de helger vi är hemma (utan något inbokat) men vi har ta mig fasen snart avverkat allt runt omkring. Så kom inte med Mariefred (där är vi jämnt), Skokloster, Sigtuna, Uppsala, Saltsjöbaden, Gustavsberg, Trosa ... vi vill se och göra något nytt. Funderar på om vi ska köra Mälaren runt och göra några stopp.

  • Lapinette

    Mrs B - vi skippar den och håller oss hemavid istället. Hoppas på att kunna ta den i vår. Kändes lite långt att åka över en helg.

  • Lapinette

    Mrs B - då ses vi hos PM! Nästan så jag blir sugen att dra ned dit i helgen men just nu njuter jag och maken av att bara vara hemma. Har rest så mycket i år.

    Aleta - en stor kram till er! Vad jobbigt att ta beslutet att avsluta graviditeten. Min bror har varit med om samma sak.

  • Lapinette

    Cicci - dags att börja plugga igen då?! Jag kanske ska söka några jobb och så jag får göra lite personlighetstester ... för att ta reda på vad i helskotta jag ska jobba med. Resultatet lär inte bli detsamma som ditt utan snarare något mer "fyrkantigt".

  • Lapinette

    EA - har bara gjort FET i normal cykel dvs inga tabletter alls. Ring och hör med dem så det inte blir fel.

Svar på tråden Livets toppar och dalar