• Lapinette

    Livets toppar och dalar

    Så som jag har sagt tidigare - tidigast barn för oss om ca 1,5 år (tidigare sa jag 2 år .. men det har ju gått några månader ).

  • Lapinette

    Fru E - hur många försök har ni gjort? Och vad synd att de inte långtidsodlat när ni fick så många befruktade ägg (samma sak för oss).

    MSW - Exakt, egentligen inget nytt då jag redan visste om kötider etc utan mer konkret att nu ställer hon oss i den kön samt att jag fick höra om olika alternativ och verkligen känna att det vi gör faktiskt är rätt beslut. Nej, nu händer inte mycket förrän det är dags att skicka papper. Kan hända att vissa papper ska uppdateras och så ska vi skaffa det där prästintyget och en massa foton. Men fram tills dess så ska vi gå på SPA, sörpla vin om kvällarna med vänner och resa ... m a o fortsätta livet som vanligt .

  • Lapinette

    Jag hoppas, hoppas .. HOPPAS bara att kön inte blir längre!!!!

  • Lapinette

    BS - jag har varit rätt så inställd på att vi enbart kommer att få ett barn så jag vill nog få hem det barnet först innan jag bestämmer mig för ett syskon. Alternativet som ev. finns för oss då är att ta ett äldre barn eller ett med special needs from Kina.

    Och sen är det så att kötiderna ändras hela tiden så vi hoppas på  vi vet inte, att vi kommer att få skicka våra papper senast i juni.

  • Lapinette

    Fru E - 50 % chans är ju superbra odds. OM ni mot all förmodan gör en ny IVF be om att få göra den "annorlunda" dvs kanske korta metoden (för ni har väl gjort den långa?), kanske långtidsodla osv. Bara för att inte gå i samma gamla invanda fotspår som ändå inte gett resultat. Men som sagt .. ni har ju ett helt fotbollslag i frysen och har fått superhöga odds. Håller mina tummar!

    BS - vad skönt att det gick bra hos tandläkaren. Själv gillade jag att gå till tandläkaren som barn för jag fick alltid bokmärken .

  • Lapinette

    mugglan - det där stod i SvD igår .. En av våra vänner är från Grästorp (fast han bor i Sthlm nu) och han är helt förskräckt!

  • Lapinette

    mugglan - det är väl det som gör att vi människor orkar ta oss igenom katastrofer och elände ... att hoppet finns där. Så klart vi hela tiden hoppas. Kram på dig! Gällande procentuell chans fick vi höra vid vårt första försök, 30 %. Tror vi låg där någonstans pga min ålder. EA - bra att ni provar AH, det gjorde aldrig vi. Fast jag tror att vårt fel ligger någon annanstans så det hade säkert ändå inte funkat.

  • Lapinette

    EA - har ni fått era IVFer betalada av landstinget eller har ni betalt själva? Och hur är det med FET? Som sagt har ett minne som en fiskmås.

  • Lapinette

    T o m jag som "egentligen" har slutat hoppas helt börjar fundera och få sådana tankar i huvudet när tanten är sen. För mig är ett par dagar hit och dit normalt men när det är inne på 3 dagar ... då börjas det. Som nu senast när vi precis fått vårt medgivande om adoption och tanten inte kom. I hate it!

  • Lapinette

    Själv missade jag bussen imorse för att min make inte ville sluta kramas. Han kommer alltid och kramar och pussar mig adjö vid dörren men imorse ville han ha extra öronmys .. så jag såg bussen åka iväg utan mig.

Svar på tråden Livets toppar och dalar