• Lapinette

    Livets toppar och dalar

    BS - jag har inte ringt än ... och det är nog en tydligt tecken på att jag inte vill. Jag orkar helt enkelt inte.

  • Lapinette

    EA - så de kör med poängsystem. Never heard about! Då skulle jag absolut ta och köra IVF för poängen. Ett FET kostar väl i runda slängar 8 000 medan en IVF går på ca 30 000.

  • Lapinette

    Jag vill inte! Hade jag velat hade jag ringt i våras redan. Jag tror omöjligt att den där farbrorn kan svara på varför vi inte har lyckats. Det jag är rädd för är att han ska ge mig något slags hopp .. och jag har redan bestämt mig - vi ska adoptera.

  • Lapinette

    Och jag orkar inte med några nya försök. Det är så jäkla SKÖNT att slippa all press och stress och det tog tid att komma hit där jag är idag. Nu mår jag äntligen bra igen och är inte ledsen eller avundsam på er som har barn. Någon enstaka gång kan det knipa till i hjärtat över tanken att vi aldrig kommer att få biologiska barn men de ögonblicken är otroligt få.

  • Lapinette

    Cicci - jag funderade i banorna om att ringa och gå och kolla .. liksom vad gör det? Men så har jag inte gjort det, glömt bort det ... och då började jag ställa mig själv frågan om varför har jag inte ringt än? Jo, för att jag har noll jäkla lust att gå dit. Kanske ångrar jag mig en dag och plockar upp numret men än så länge har jag inte fått den känslan.

  • Lapinette

    Fru E - ni ska göra det som känns bra för er men om ni kan få en full IVF till betald så skulle jag nog hellre gå på det än att få en FET (rent ekonomiskt bättre). Annars gjorde vi också två IVFer och sedan följde vi upp det med en FET mest för att slippa alla hormoner och skit igen (gjorde de två första gångerna den långa metoden) samt att det passade bättre in för sommaren (sommarstängt på CvL). Men som sagt, ni ska göra det som känns bäst för er.

  • Lapinette

    Cicci - jag är envis som fan men inser tillslut mina begränsningar och när jag gör det skakar jag oftast av mig skiten och går vidare. Ja, vi gör verkligen enligt den optimala modellen för adoption. Vi har lagt ned och gått vidare och är så inställda på att adoptera.

  • Lapinette

    Frullan din jäkla galning! Heeeeeeeeeeejjjj! Härligt att springa i solen. Jag vill också ... men idag får jag nog ställa in min planerade träning .. har ont i hals och kropp. VILL INTE bli sjuk.

  • Lapinette

    Själv sitter jag och äter framför datorn .. jäkla tråkiga kollegor som inte har TID med lunch.

Svar på tråden Livets toppar och dalar