Inlägg från: passionsblomman |Visa alla inlägg
  • passionsblomman

    Livets toppar och dalar

    Uppdatering ville Sweet ha. Hur tusan är det nu med allt?
    Jag tycker det varit nåt alldeles otroligt mycket olika jobbintervjuer och funderingar på vad man egentligen ska jobba med/någonstans, visst?
    AM, Telis, Cicci, Porchez, Vickan, Piggelin, Mugglan är några jag på rak arm kommer på har pratat om funderingar, förändringar, headhuntande och jobbintervjuer sista tiden? Fler?
    Jag har min jobbcoach sista veckorna nu och har varit jätteglad för den kontakten.

    Nenne har ju första spädistiden med läka, amma och påhälsningar och allt det som hon är mitt i. Snorkis träffade du nyss.

    Tigas pojkar äter mycket bättre *peppar peppar* och hon tränar och är duktig och sund FAST hon äter en biscotti av sitt hembakta nu och då.
    BS var nyss på Skördefesten på Öland.

    Klockarbol plockar svamp, blir fruhippad och utelåst om vartannat.

    Omsan har lite mer än vad som är mänskligt runt sig, men tester och diagnoser för egen sjukdom och dotterns ADHD-problematik jäte massor att göra på jobbet.

    EA har klarat MC-kortet, renoverar järnet och försöker få folk att gräva upp plantorna hon vill bli av med i trädgården. Förutom att hon ska få eskimå tinad om några dagar.

    Dramat med granntrådens Heloise och Panzerfausts katastrofsnitt och förlösning av liten Elise född i v 28+5 tog plats även i vår tråd förra veckan.

    Frejis har varit inne och berättat att hon har det tufft, men väljer att svara alla som vill veta via inboxen för att situationen är känslig.

    Frullan  gör jätteframsteg hos psykologen och verkar ha det bra (fast nu var det väl ett tag sedan vi hörde ngt va?)

    September håller på att få utrett alla dessa mf och hoppas på nytt plus snart.

    Liksom Izzie som tyvärr plussade men sedan blev det mf.

    Hattis jagar plus
    och... vänta nu-VET du att Mugglan plussat? Precis på järsken innan de skulle göra FET!

    Lappis och Kaninmannen har fått sitt godkännande och hade sist jag hörde plats 61 i (den jäkla) kön.
    Koko har du ju träffat nyss själv...

    jaha! Hjälp mig nu igen då!

    Hus! Hus och kakel, klinkers och belysningar, bänkskivor och alla dessa val är sådan Oupsie, Ore, EA och MSW håller på med, bland andra.

    Nu kommer jag inte på mer just nu.

  • passionsblomman

    I övrigt så är det nog många som har rätt fullt upp just nu, för det är flera som kikar in som hastigast  eller typ inte alls just nu.

    Åh, just ja! Snailys mamma har just opererats för cancer och nästan samtidigt fick de besked att hennes makes mamma också har cancer (visst var det så Snigel?)
    Annars har Snigel slutat jobba inför bebis ankomst så hon BORDE hinna hänga, men det blev visst ännu mer fullt upp än förut.

  • passionsblomman

     


    Tinga skrev 2010-10-13 10:57:28 följande:
    Snaily - usch, vad jobbigt du har det. Men jag tycker verkligen inte att du är någon dålig dotter - även om det är din mamma det handlar om så är du ju själv i en väldigt speciell fas av livet, som går ut på att tänka på sig själv. Under de sista månaderna av en graviditet är det ju meningen att man ska "gå in i sig själv" och liksom ladda för det som komma skall, både förlossning och bebistillvaro, så det är inte så konstigt att du inte alls har lust att bo hos dina föräldrar ett tag. Men det betyder ju inte att du inte bryr dig för det! Och bekymra dig inte om egoinlägg och bristande empati för andra; man får lov att skriva här bara för sin egen skull också, inte för att man "måste" kommentera vad alla andra är med om hela tiden. Många kramar!

    Snaily, här skriver Tinga precis det jag tänkte när jag läste nyheterna om din mamma och alla dina känslor. *skriver under*

    BLI INTE SMYGLÄSARE!!!! Jag tycker det vore trist.

    Allvarligt talat, vad är egentligen sannolikheten för att man ska få TVÅ så tråkiga besked precis samtidigt som ni nu fått? Helt totalt sjukt! I ordets sanna bemärkelse!

  • passionsblomman

    Mugglan, HURRA för en Fläck med ett hjärta!
    Jag ser stenarna som rullar vidare  efter att ha legat på dina axlar.
    MYCKET bättre hållning får man utan stenar har jag hört.

    Jag är så glad för din skull!

  • passionsblomman

    Delmål är bra! I andra tråden räknaar vi just nu embryon och Eskimåer och gläds fullt ut åt det som hittills lyckats. Man klarar inte av att tänka hela vägen fram när det kommer till de här sakerna!

    Och HEJ, det ropar vi när Moas bryskon tittat ut och vi VET att allt gått bra hela vägen. Numera så är man ju plågsamt medveten om hur snabbta allt kan ändras.

  • passionsblomman

    NU ringde diskmaskinsgubben tillbaka. Efter att vi försökt nå honom sedan i lördags då vi upptäckte att maskinen läcker.

    "-Ojdå, då får jag väl komma förbi ikväll"
    "-Ja, du får nog det...."

    Helt fantastiskt.
    Vi anmälde maskinen trasig i v 35. Nu är v 41 snart slut. Tror ni att jag snart kan använda den nu?

  • passionsblomman

     


    Lapinette skrev 2010-10-13 16:34:08 följande:
    passionsblomman - www.diebolt-vallois.com/en/champagne-fleur-de...

    Ahaaa! En fru som måste vara i 40-trakten för att ens vara i närheten av sin bästa ålder! Och som bara får bli till de allra bästa åren!

    Jag tror jag kanske borde fira mig själv och min 40-årsdag med just den där frun då, eller tycker du inte?

    Kan man beställa den på systemet eller importerar du den på hemliga vägar?

  • passionsblomman

     


    Lapinette skrev 2010-10-13 16:46:20 följande:
    pb - det är en raritet som jag tror att du bör åka ned på plats och köpa. Vi fick köpa en flaska när vi var där 2009 och nu ringde maken och frågade om vi kunde få köpa en till eftersom svärmor skulle åka dit. Så de la undan en åt oss. Men varför inte bila till champagne när du fyller 40 år?

    På så vis... jaha. Men jag ska ju liks vara "on the bang" fast via provrörsskål och värmeskåp, eller huuuuur, när jag fyller 40!? Så då får ju hon den där frun vänta. Typ tills vi gifter oss...eller jag fyller 60, vilket som nu kommer först.

Svar på tråden Livets toppar och dalar