Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Parnassia, jaså är det mer ofarligt än maken fick det att framstå att googla alltså!

  • BrudSommar2006

    Nenne förresten, vad trist att det blev så misslyckat med växtinköpen, men då är jag lite förberedd på det då inför helgens besök...

  • BrudSommar2006

    AM, ja, det verkar vara mest på natten, men märkligt att Iris gått från att inte märka av det alls till att ligga och skrika av smärta på en gång.

    Så det här med rätt trosor är knepigt för flera alltså!

  • BrudSommar2006

    Liten, jag tror att det kan vara svårt att hitta ett tillfälle då alla är friska samtidigt, speciellt nu under inskolningshösten, men det ska väl inte vara omöjligt! I alla fall inte om man kan tänka sig att acceptera lite rinnsnuva hos minst ett av barnen. Såg att ni gjort äppelmos, vad gör ni med moset sedan? Bakar något gott?

  • BrudSommar2006

    Lapinette, jag glömde fråga igår, vart planerade ni höstens långweekendresa? Jag har ändrat mig om vår långweekend med spa norröver, jag gillar inte hotellet tillräckligt mycket och så har jag fått höra att nybörjarbackarna i Järvsö ligger på skuggsidan så det är kallt och trist. Nu är enda alternativet kvar i Sverige som jag gillar Copperhill i Åre, fast vi har också börjat titta runt utanför Sverige.

  • BrudSommar2006

    Sitter ensam på jobbet, fattar inte vart alla tagit vägen, märkligt.

    Jäklar vad jag är trött idag, igår kväll städade vi hela huset och bytte alla lakan och handdukar och det värsta är att snart måste vi göra om det igen, vilket slit. Sovrummen ska städas varje dag, vilket slit med tanke på att det är ett antal veckor man måste hålla på.

    Astrid ligger fortfarande två över på längd och en på vikt så hon är fortfarande lång för sin vikt och klarade bvc-kontrollen galant, trots plåster på nästan varenda finger, usch vad hon ramlat illa på dagis igår, hon måste tagit emot sig med knogarna för hon har ingen hud kvar på fingrarna, stackarn. Får se när/om reaktionen på sprutan kommer.

    Muggles, det är ju hyfsat vanligt med tvillingar men det är ändå intressant just med saker som amning och förlossning. Fast jag skulle aldrig tordas gå fram till någon jag inte känner förstås, även om jag skulle vilja.

    Jag ska fråga maken vad han tycker om att jag försvinner iväg på trådträff.

    Fick inte Snorkis hanväske-länk att fungera, har någon en fungerande länk? Letar inspiration.

  • BrudSommar2006

    Liten, men vilka besvärliga tider, det blir ju så jättesent med lunchen, antar att hon alltid gjort så med sina barn och fått det att fungera? Astrid somnar ofta mitt i lunchen än så länge och då äter de vid halv tolv.

  • BrudSommar2006

    Letar sko-inspiration. För kallt och blött för sommarskor men inte riktigt läge för höstskor än. Måste shoppa i helgen, vad har man på fötterna? Suck.

  • BrudSommar2006

    Tvättbara skor, det var det värsta! Ja det är väl bara att bita ihop och ge sig ut och leta när tid infinner sig i helgen. Fördelen med skor är att det inte finns lika många affärer att välja på så man hinner inte bygga upp riktigt samma stressnivåer!

  • BrudSommar2006

    Fast om man bara är uppe en stund på natten för att mata bebisarna och sedan tillbaka till sängen igen känns det ju lite osmidigt att lägga sig på en spikmatta... kan jag tycka...

    Liten, jag undrar också, finns det ingen vanlig förskola där det kan fungera bättre? Det där verkar vara ett knasigt upplägg.

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!