Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Vad bökigt med gipsad arm mitt i semestern, jäkla otur.

  • BrudSommar2006

    Tycker det är krångligt vad alla heter egentligen och kallas här och så vidare så jag kallar mina för vad de verkligen heter och så rör jag inte ihop mina egna i alla fall! I gengäld skriver jag ingenting här som jag inte vill att någon skulle få reda på om de nu skulle lista ut vem jag är men det tror jag inte att jag skulle gjort i alla fall.

  • BrudSommar2006

    Cicci, det är lite, lite lockande att säga att det är rätt åt honom men det ska man ju inte, haha! Och dessutom så är det ju lika struligt för resten av er med hans arm! Förresten, efter semestrarna slår vi till, då måste vi fixa datum för både luncher och middagar och allt! Var jättelänge sedan jag träffade någon alls här.

  • BrudSommar2006

    Cicci, ja han kunde ju ha låtit bli att brya armen! Usel tajming med alla kalas och semestern och allt, fast kanske lite smidigare än att behöva få på sig vinterkläder i alla fall!

    Det som jag känt med ost och vinkvällarna är att jag är lite trött och lat och orkar inte lägga hur mycket tid som helst på att ta mig hem efteråt. Om jag ska ta bussen in till stan och äta lunch så går det åt ett par timmar men det går ju bra för det mesta.

  • BrudSommar2006

    Liten, det var något test man kunde titta på också där de provhoppade olika studsmattor. Han höll på rätt länge och läste innan han bestämde sig men jag tror att det blev riktigt bra faktiskt!

    Det klart att det är lite jobbigt när det kommer barn hem som inte kan regeln att man hoppas bara en i taget och så ska man försöka styra upp det, och äldre barn är ju oftast vana att hoppa flera och förstår inte att då får de inte låta Iris hoppa samtidigt osv men för det mesta fungerar det riktigt bra faktiskt.

  • BrudSommar2006

    Koko, japp, en sån har vi, den stora. Fast jag har inte tordats hoppa på den eftersom jag hört att man inte får studsa på flera år efter en graviditet och med min livmodertapp som verkligen inte sitter där den ska och jag redan är nervös för framfall tänker jag inte chansa på den biten. Så gunget vet jag inget om!

  • BrudSommar2006

    Barnen sover hos mormor och morfar inatt eftersom vi var på hundkurs och kom tillbaka sent så imorgon har vi sovmorgon, tjohooo!!!

    MR idag gick ju bra, tog bara en kvart inne i själva maskinen och jag blundade hela tiden, fick ett slags galler fastsatt framför ansiktet, ungefär som ett hockeyvisir men det gick bra. Maskinen var inte alls lika trång och läskig som på vårdguidens bild och inte var den särskilt lång heller så att man behövde åka in jättelångt. Nu är det bara resultatet man ska vara nervös för, usch.

    Ha en trevlig midsommar alla, hoppas på uppehåll imorgon!

  • BrudSommar2006

    Efter att ha varit gift med en marrockan är jag totalt allergisk mot allt som har med Marocko att göra, jag tänker inte ens klicka på en länk som heter någonting med Marrakech, mitt svar är nej, gör det inte! Fast det tänker du väl göra i alla fall så ignorera ovan.

    Jag blir så irriterad, först stängde de ju ner Pippilotta, eller ja, stängde ner och stängde ner, de gick väl i konkurs om jag minns rätt och sajten upphörde. Nu tänker Linusochlotta också upphöra, fasen vad trist, det blir ju ingening kvar snart. Jag trodde att det skulle bli bättre och bättre utbud på nätet med åren, inte sämre och sämre!

  • BrudSommar2006

    AM, tja, det är tveksamt, kommer att krävas extra mod!!

    Röntgensvaren skulle dröja en tre-fyra vardagar och med tanke på att nog ingenting alls hände förra veckan eftersom jag hade tid torsdag eftermiddag innan midsommar så räknar jag inte med något svar innan tidigast torsdag.

  • BrudSommar2006

    Det är ju helt sjukt att det är så långa adoptionsköer med så många barn som far illa överallt i världen. Det känns som att vem det nu är som förhandlar med de som bestämmer i andra länder inte gör sitt.

    Halloumiost är väldigt gott, mums. Gott att stekas med lite dill. Vi äter det ofta till räkor eller scampi som är tillagade i vitlök, vitt vin och dill. Oavsett vad en del här säger om scampi... Eller vinkokta musslor, gärna sådana där stora, gröna, mums.

    Jag ser fram emot fjällen nästa vecka, absolut, och speciellt eftersom vi ska bo så lyxigt. Fast när vi bokade Sverige-semestern i år så var Astrid liten och besvärlig och vi tänkte att det var bäst att hålla oss här hemma. Nu är hon lite större och mer hanterbar och man känner att en utlandsresa hade suttit fint. Fast äh, det blir nog bra det här.

    Imorgon har jag tagit ledigt för att Iris ska få leka med sin bästa kompis som just slutat på hennes dagis och ska börja på ett annat till hösten eftersom de flyttat. Visserligen bara inom samma kommun så det blir inte jättelångt att hälsa på men det är lite sorgligt ändå. Fast vi ska verkligen se till att de får träffas ändå.

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!