• muggles

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    fru AM skrev 2011-04-18 14:53:01 följande:
    Muggles: kan det vara denna? Den ser vrålgod (och enkel) ut. Jag gör kanske den istället! iloapp.landby.com/blog/marlene?Home&post=50
    Nej inte exakt den men den ser också god ut, och tillräckligt enkel för mig. Dessutom har vi hallon i frysen sedan i somras. När man tinar dem så ser de nästan färska ut. Så tack för receptet!
  • muggles
    MSW skrev 2011-04-18 18:31:50 följande:
    Och så måste jag säga att jag är otroligt faschinerad över att A& B fortfarande är kvar i magen och inte verkar ha någon brådska ut! Lät så mysigt när du skrev att du längtade efter dem!
    Ja tvillingarna i "min" tvillingtråd börjar ju komma ut nu och då blir längtan extra stark när man ser korten Jag har ju längtat efter bebis i 2 år nu! (vi började syskonförsöka i mars -09)

    Cicci: lät som ett jädra partande! Jag är imponerad att du orkar...

    Ore: vad bra att den är god, då får det nog bli den på midsommar i år istället!
  • muggles

    Lappis: det där vädret lät ju mindre roligt Hoppas det hinner ändras!

  • muggles

    AM: målat golv är snyggt men blir fort repigt...

    BS: de där norrmännen stämmer väldigt bra om man bor på västkusten (bättre än tv4 och smhi mfl) men kanhända har de inte koll ändå bort till Rom.

    Har varit hos BM nu och kollat mig och SF-måttet är nu imponerande 37cm och alla värden var bra. Hon tror vi ses igen om 2v, jag hoppas nästan inte det... El ja, om 2v kan hon få kvista upp 4 vån och hälsa på mig på BB tycker jag. Tyvärr har Ada inte fixerat sig utan är fortfarande ruckbar till rörlig. Attans. Men hoppas att h*n inte kommer på att vända sig nu...

  • muggles

    Vänner: du får göra det till en vårtradition och så får vi ses utan barnen, så vi kan tjöta!

  • muggles

    Lappis: ha en härlig sista dag och semester!!!

    Nu måste jag nog ta mig en lunch på altanen i solen...

  • muggles

    Tinga: jag vet inte riktigt om det är SF-måttet du menar. Jag kan säkert hitta papperet någonstans men orkar inte leta. Men jag är def större nu. Börjar få blickar på stan, ser att folk kollar Men jag känner mig ändå fint gravid, inte tjock och otymplig utan "bara mage" liksom. Samtidigt är mitt SF-mått mindre i denna vecka än på många av de andra tvillingmammorna i tvillingtråden jag hänger i.

    Hur går det förresten för din kompis som skulle ha tvillingar, har hon fått än?

    BS: jo visst fixeras de senare på andragångs. Men några av de andra tvillingmammorna i min tråd har fått fixerade ettor (de ligger iofs några veckor före) så jag hoppades ändå på det.

  • muggles

    Tinga: ja min mage ska du slippa se jag lovar! Det känns lite onödigt. Jag förstår dina känslor - samma som jag kände när jag såg gravida förut när jag inte själv kunde Men att hon jobbat tills nu låter väldigt ovanligt! Och så måste hon ha haft en väääldigt stor jacka om den gick att knäppa över magen?

  • muggles

    Tinga: nja jag tror galleriet kan leva utan min magbild Kram på dig!

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!