• muggles

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Snorkis: ni kanske ska hyra babyskydd från NTF? I så fall kan ni lämna tillbaka det (vilket såklart INTE kommer att behövas denna gång!). Det kostar 400 kr för 9 mån och vi använde det inte ens så länge till Moa, så det räcker gott och väl. De har moderna skydd tex ett från Brio.

  • muggles
    Snorkfröken77 skrev 2011-04-19 20:43:43 följande:
    Muggles - Det går inte att hyra från NTF här Har redan kollat det, annars är det att "hyra" från babyproffsen och då får man betala skyddet och sen när man lämnar tillbaks det så drar de av pengar för de månader man har skyddet, det känns sådär...

    Mätte magen idag (runt om) och jag har kommit upp i imponerande 119 cm runt magen, lol!
    Har du även kollat If - tror de har så man kan betala en summa per månad och så byter man skydd med barnets ålder. Det sist använda får man behålla.
  • muggles

    Snartis: grattis till hjärtljud!

    Tinga: oj macarons! Har bara smakat på café och inte tyckt det var ngn höjdare men hembakade är säkert mkt godare. Apropå godis så fick Moa lördagsgodis när hon blev 3. Hon började tjata om det under sommaren innan (hon fyller ju i aug), antagligen inspirerad av andra på dagis, så jag tyckte att ok då. Annars är jag rätt restriktiv med godis till henne men på lördagar får hon (typ en tablettask el motsv)!  

  • muggles

    Vickan: det är väl enda SAAB:en ngn vågar köpa...


    Tinga: de jag smakat på var sådär industribakade och smakade bara sött med en touch av "fadd" smak - de kanske var gamla? Annars gillar jag också maränger.

  • muggles

    EA: glad påsk - hoppas att ni trots allt får en fin helg!

    Snorkis: uwa, det låter hemskt med ditt ryggonda! Hoppas verkligen det ger sig. 

    Själv mår jag finemang, inga barn på gång här (jag är så säker man kan vara). Har absolut inga känningar över huvud taget. Magen känns dock som om den håller på att sprängas (det kliar och skinnet liksom "värker") och får jag inte bristningar snart är det nog ett under (midjemått 111 cm BTW Snorkis).

    GLAD PÅSK till allihop! Vilket härligt härligt väder det ska bli!

  • muggles

    Snartis: usch vad onödigt mkt dramatik du råkar ut för! Hoppas nu detta var uvi "bara" och sista komplikationen! Krya på dig!

    Är fortfarande hemma och njuter av det fina påskvädret, så ni inte tror att vi åkt till BB...

  • muggles

    Oj då, och jag som har ätit både chevre och brie...

    Ah, har suttit ute i solen hela dagen, underbart! Vilken härlig påskhelg det varit!!! Jag har fått färg

    Nenne: oj då SF-mått på 39,5 cm - det är ju som en tvillingmage! Vi ska på TUL igen på tisdag så då får vi ny uppskattning på vad A och B väger.

    Snartis: fy vad jobbigt med ontet och de konstiga värdena. Tycker absolut du ska fråga om GBS!

    Packade BB-väskan i natt, hade lite skumma känningar och blev stressad över att den inte var packad, så nu är den det... Så fort jag gjort det kunde jag äntligen somna.

  • muggles

    Snaily: nä känningarna har gått över för att jag tagit det lugnare igen. Nej väskan var inte packad eftersom flera saker jag ska ha med används varje dag (mysbyxor, saker i necessären, ...). Men jag hade skrivit en lista så det var bara att gå efter den. (Tanken med listan är även att om jag får plötsliga värkar så kan maken plocka ihop det som ska med.)
    Har du funderat på att köpa ett litet parasoll som går att tex köra ner i gräsmattan, så kan hon ligga därunder och titta på saker medan du sitter i solen?

    Jag fick för mig att vara med och binda upp vår avenbokshäck på längre pinnar och även klippa den igen (så att den så småningom ska bli tät). Sedan var jag även igång ganska mkt för vi köpte sommarkläder till Moa på Lindex, och så gjorde jag påsktårtan (som fö blev jättegod!!!). Så det blev nog lite mkt tyckte magen.

    Nä nu måste jag ut på altanen igen och bättra på solbrännan

  • muggles

    Snart TUL, är på Östra nu. Hade rätt kraftiga sd i natt plus mensvärk (= förvärkar) så väskan är med men det har lugnat sig så jag tror att jag kommer hem igen...

  • muggles

    Fick ingen ny viktuppskattning idag, bara en bekräftelse på att de mår bra med vitala rörelser och andningsrörelser. Fick se Ada i 3D, vi tyckte båda att det såg ut som en pojke

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!