Inlägg från: nennesjuttioåtta |Visa alla inlägg
  • nennesjuttioåtta

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Vickan – inte det ordet jag skulle använda, men tack! Kul att ha en frände på den fronten! 

  • nennesjuttioåtta

    tack för senast, antar jag, jag blev nog lite för kalas för jag minns ingenting av Blåkulla som vanligt.

    Men vilken skön påskhelg! Vi var näst varmast igår Vi har upptäckt att Pricken älskar att gunga, så det har vi nog gjort mest. Och sovit i svårföräldrarnas hammock (ahhhhh), ätit sjukt mycket godis så nu är det godisförbud fram till midsommar. 

    Mugglan – gött med rapportering, jäklar vad A&B hänger i! Ja min mage var bauta, men Pricken var ju stor och jag hade väldigt mycket fostervatten. Så jag vet vad du bär omkring på.  

    Porchez – Härligt med Hunk!!!

    Tinga – Kan man ens gå upp den tiden utan att vara programmerad att vända och lägga sig igen?!? Jag sprang (eh...)  förresten igår igen efter långt uppehåll. Kändes ganska bra. Fast det blev väl 1/5 mot vad du sprang, hahaha! Men måste ju testa innan sjukgymnastbesöket om knäet funkar.

    nähäpp, dags att knö ner Pricken i vagnen och bege oss till ÖF, sista tisdagen som föräldraledig på heltid. *gulp* 
    Igår hade jag livskris och försökte hitta på vad jag ska bli när jag blir stor (som jag väl borde vara vid det här laget). Men idag fick jag meddelande från min roliga kollega att hon längtade tills jag skulle börja igen så då kändes det bra.

    Snaily - Parasoll, eller ett sånt där lektält, fast som är stort och öppet i ena sidan! Hängmatta i skuggan,  Yngla kanske gillar att gunga?

  • nennesjuttioåtta

    Snartis – men huh vilka åkommor du drabbas av! Förstår att du är orolig. Hoppas de hittar vad det är och att foglossningen inte blir värre. Framfogen är verkligen värst (tyckte jag).

    nä, nu är det verkligen dags att gå! 

  • nennesjuttioåtta

    oj, här var det lugnt! Vänta bara till nästa vecka, då kan jag vara här hur mycket som helst. Yeii.

    Idag har jag kratsat ogräs mellan kullerstenarna så det sprätte ända till grannen nästan. Vilken surdeg! Jag började väldigt entusiastiskt första sommaren vi bodde här att rensa bort gräsmattan som lagts över de fina stenarna och sen ångest och talk to the hand och så kom Arga snickaren och nöp mig i ögat och nu fattas bara sista metern och därefter ny sand mellan och det kommer bli hur vackert som helst!  

    BS – kogödsel istället för rohodhdrohrnrhordnohrdonjord, kan ju bli bra eller anus.

    AM – Pimpade klädkamrar/garderober är wonderbahr! Jag älskar min med gräsgrön långhårig matta. Det gör även Nancy som försökt gräva sig ut genom den. Nu är den väl förresten besudlad av fågel också. Äh, det som inte syns finns int.

    Teli - jag hoppas du har rätt ang jobbet. Det känns helt overkligt att jag inte ska vara hemma med Pricken på heltid längre, it's the end of an era buuuuuhuuuhuuuuuuu nu blir han snart stor och börjar på dagis och Grus-Britt och Anna-Fisa ska se mer av honom än vi.

    Nämen dra mig på en liten vagn, nu ringde P och sa att han prickat in 13 rätt på stryktipset - 495897634 triljarder! Så lägligt! 

  • nennesjuttioåtta

    Nähä, jag hittade visst bara på. Igen.

    Porchez! Klart hunken svarar snart! Han har redan sett det och studsar omkring lite nervöst själv.

  • nennesjuttioåtta

    porchez – joråsatteee... måndag är det stupstocken som gäller. Apropå det måste jag beställa tågbiljetter, ska ju te Stöschölm, huvudkontoret då!

  • nennesjuttioåtta

    Just det Liten – grattis till Huset!!!! Äntligen! Känns det bra? Hoppas i får vad ni vill ha för lägenheten, + moms

    5-årsfestkommité, bra idé! Vickan var ju given som volontär! Jag säger Pass och hoppas på en inbjudan. Just nu surrar huvudet av just ingenting men min förmåga att göra flera saker samtidigt har kraftigt försämrats. Hoppas på en förbättring på den fronten. *Fnissar lite åt fenomenet Y-front*

  • nennesjuttioåtta

    jag har snusat bebis idag! En liten (nåja, runt 5 kg) 4-veckors bebbe med knöligt ansikte och svajig hals och alldeles alldeles underbar. Och ceriserosa i ansiktet.

  • nennesjuttioåtta

    PB – hohooo?  Hur mår du?
    Jag har i samråd med mannen beslutat mig för ett litet körsbärsträd (eller buske)! Vad fint det kommer bli!

  • nennesjuttioåtta

    typiskt. När jag får chansen att spamma får jag bara könsord i huvudet. Tourettes på tråd, tralala. 

    Pitt. 

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!