Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Cicci, vi kommer ju att fortsätta med skidåkningen nu när det gick så bra för Iris förra året men det blir väl en vecka om året för vår del, inte tror jag att vi kommer att börja åka till någon lokal skidbacke på helgerna om inte Iris blir jättebiten med tanke på alla andra aktiviteter vi har på helgerna.

  • BrudSommar2006

    130 kr för en termin! På Iris gympa hyr de in sig i en skolas gympasal så inga egna lokaler.

  • BrudSommar2006

    Med ridningen var det så att vi har ju stått i kö rätt länge eftersom jag tänkte att det var bättre att kunna tacka nej nu när hon fyllde fyra än att hon ville börja och så måste man köa i flera år men det var ju inga problem att få plats nu, tror att många inte vet att man kan börja så tidigt.

    Vi har sjöscouterna hos oss och det låter ju kul men vi kan ju bara inte göra allt. Ska försöka satsa på seglarskola i alla fall framöver men det verkar vara äldre barn det gäller.

  • BrudSommar2006

    Lapinette, ja men det är jättebra att hon tycker att det är roligt för som sagt, hon behöver röra på sig. Nu byts barndansen mot jazzdans den här terminen så för första gången kommer hon att få vara med i julshowen, hur ska det gå kan man undra, men jag tar för givet att de små barnen bara har någon lite pyttegrej de är med på. Funderar på det här med pardans framöver men Iris kommer ju tyvärr att vara så jäkla mycket längre än alla andra vad det verkar.

  • BrudSommar2006

    MSW, Iris började på plask och lek när hon fyllde ett. Hästlekis och dans var från tre år har jag för mig och ridningen nu är från fyra år. Fotbollen verkar vara från fem vad jag har hittat.

    Tyvärr törs vi inte låta Astrid börja simma nu i höst som vi tänkt eftersom vi är rädda att hon också ska ha anlagen för att få öroninflammation vid bad.

  • BrudSommar2006

    Snartis, fortsätter Iris öroninflammationer antar jag att det blir rör här med och då är det ju slutsimmat oavsett. Trist är det för att simma och bada är bland det roligaste Iris vet. När hon badar med oss kan vi i alla fall styra det här med att hålla huvudet över vattenytan, på simskolan är det så många övningar som just har att göra med att de ska doppa huvudet.

  • BrudSommar2006

    Snartis igen, anledningen till att vi gjort saker med Iris så tidigt är ju att hon varit svår och jobbig att underhålla själv hemma, då är det lättare att åka iväg på något med henne. Dels tröttar det ut henne, dels är det en helt annan sak att göra något tillsammans med en lärare och andra barn än att göra något med mamma och pappa!

  • BrudSommar2006

    Muggles, ha, men de skulle i alla fall bli förvånade om svaret var nej!

    Har ingen aning om huruvida de får bada med öronproppar om de har rör, Snartis vet du? Antar att det är något vi skulle kunna testa om vi törs chansa.

  • BrudSommar2006

    Va, gick du och var öppen 4 cm så länge till ingen nytta och så blev det snitt i alla fall, det är ju typiskt! Skönt att du får komma hem nu i alla fall!

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!