Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Ja men ska vi prova St Eriksplan som omväxling då? Halv tolv? Eller tolv? Tala bara om vart jag ska infinna mig och när!

  • BrudSommar2006

    Liten, vi använde oss av en byggare som använde sig av en kakelsättare, rörmokare, målare och elektriker och egentligen tror jag att själva byggkillen är rätt bra men av någon anledning missade han detta viktiga. Kanske för att han mest bygger nytt och då automatiskt sätter dit rätt grejer. Övriga inblandade var lite långsamma på att dyka upp men det var inget fel på någon av dem.

  • BrudSommar2006

    Lapinette, var det till Grekland ni tänkte er långhelgen?

  • BrudSommar2006

    Tack för alla blomförslag PB, jag ska genast googla på dem och se hur de ser ut.

    Jo, jag har en syrénhortensia som inte blommat, skaffade den för ett par år sedan, då var det ju bara ett par pinnar med ett par blommor på. Förra året blev det inte mycket med den, vissa grenar klarade sig inte så jag fick klippa ner den så den blev ännu mindre med bara några blad på. I år verkar den börja återhämta sig lite, det är mycket blad på grenarna men den är fortfarande liten, inte någon gigantisk buske som det är meningen. Blir nog inga blommor i år heller trots att jag varit givmild och fixat extra lager med rhododendronjord till den och allt... Fast vi har ju en jersminbuske på baksidan som blommar för första gången i år, den stod där när vi flyttade in men var nog hyfsat nysatt så det har ju tagit en tre - fyra år för den att växa sig stor och börja blomma. Fast jag hade ju hoppats på en doftjersmin men den här luktade ju ingenting så det var ju en liten besvikelse. Plus att vi kämpat som bara den för att hålla nere bladlössen på den.

  • BrudSommar2006

    Lapinette, har kopierat dina restaurangtips och mailat till mig själv för framtida bruk!

  • BrudSommar2006

    Nu har jag tittat på alla blomsorterna och jag får nog göra som så att jag åker till trädgårdshandeln och ser vad jag kan hitta, många sorter verkar vara bäst att sätta på våren men de kanske finns nu i alla fall.

    Echinacea har jag identifierat som röd solhatt, det har jag två plantor hemma. I våras trodde jag att de hade dött över vintern men sedan just när jag skulle till att slänga dem så kom det lite grönt längst där nere! De är inte i närheten av att börja blomma än men vi får väl se.

    Höstaster har jag två stycken, de är stora nu men har inte börjat blomma, förra året hann de knappt börja innan frosten kom minns jag men de verkar klara det mesta.

  • BrudSommar2006

    11.30 på St Eriksplan noterat! Hittar inte särskilt bra där jag heller men jag ska nog ta mig till rätt korsning, jag får väl virra runt lite tills rätt korsning uppenbarar sig i värsta fall!

    Apropå dyslektiker och analfabeter, när vi åkte Paddan-båten med Iris för några veckor sedan så låg där en båt i kanalen där de hade disco enligt en stor banderoll, varje onsdagkväll tror jag att det var - autistiskt disco. Vad är det? Är det en ny trend som inte nått oss i förorten än?

  • BrudSommar2006

    AM, jag tyckte det där inlägget om fosterbarnet de precis fått hem var så himla fint skrivet i den där bloggen.

    Jo det är väl så att det måste till några skilsmässor först...

    Lapinette, imponerande ändå att du "bara" tryckte i dig räkorna, krabban och ett ostron för att du var magsjuk!!

  • BrudSommar2006

    OK, nytt bud, 11.45 vid uppgång Torsgatan! Jag vet inte var min buss stannar i förhållande till det men jag ska nog ta mig dit!

    Vi funderade på om det skulle stått autentiskt, men dels var banderollen jäkligt stor så hade de skrivit fel hade väl någon upptäckt det innan de fick upp den, dels vet jag inte riktigt vad det är heller! Hursom så stod det i alla fall autistiskt. Jaja, uppenbarligen var inte informationen ämnad till mig i vilket fall.

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!