• Lapinette

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Helgen??!!
    Ja, i helgen ska vi ha fingäster (ni vet sådana där snobbar som bor på Östermalma ). Så det blir champagne och trerätters middag. Sen hoppas jag på att så slöa omkring hemma, ta en promenad på stan med maken och så lite träning också. Ja och sen måste jag slänga ihop ett CV för det verkar som jag ska träffa styrelseordförande för företaget om en vecka.

  • Lapinette

    Porchez - skoskydd? är för mig förnknippat med SATS.

  • Lapinette

    SATS är en gymkedja och när man går in där sätter man på sig skoskydd för att inte smutsa ned golven .. men det blir skitigt i allafall.

  • Lapinette

    mugglan - han kan ju knappast neka mig föräldrarledigt under svensk lag! Sen är han så dum eller bryr sig inte för han frågade aldrig om barn. Vi disktuerade hans barn, min mamma etc. Vi känner ju varandra väl så han kunde ha frågat som en vän, inte som en ev. kommande chef utan att det hade känts konstigt. Jag skulle kunna ge 100 % i ett år men sen blir det stopp med det . Och självfallet är det endast intressant om de kan ge mig den lönen jag kräver. Intresserad verkar han dock vara eftersom nästa möte med ordförande i styrelsen redan är bestämt om en vecka.

  • Lapinette

    Ska kanske tillägga att han förhandlar med en fd kollega till mig och hon och jag har kontakt med varandra. Vi kan absolut tänka oss att jobba tillsammans igen. Skulle inte hon vara intresserad så tror jag inte att jag heller skulle vara det. Men som sagt, vi får se. Jag måste kolla upp mer om företaget för i dagsläget vet jag inget alls, nästan.

  • Lapinette

    mugglan - gällande föräldrarledigt har jag ingen susning och inte han heller tror jag. Han sitter själv idag och ska bygga upp en organisation och just nu verkar han bara intervjua kvinnor för i övrigt / styrelsen etc. innehåller enbart gubbar i åldern 60-år (fattade jag det som).

    Och visst en av anledningarna till varför jag stannat här är pga barnledigheten men eftersom det tar en sådan evinnerlig tid att få det där barnet så känns det ohållbart i längden. Våra vänner som har adopterat, han puschade mig som en galning när vi sågs i höstas gällande om att jag borde byta jobb nu innan vi adopterar.

    Och så har jag inte begärt någon lön utan fått frågan om vad jag har idag (och så la jag på lite ).

  • Lapinette

    Är ganska så säker på att min fd kollega som också är tillfrågad ligger lägre än mig. Vet vad hon hade när hon jobbade här + vet att hon inte fick högre när hon bytte jobb och sen kan jag räkna ut resten . Hon är något äldre, kan exakt den branschen som de jobbar inom (en konkurrent till henne). Däremot så sitter jag med en gedigen kundstock och har bevisat att jag är en bra säljare vilket verkar göra mig jäkligt intressant .. och så vet han ju att jag är ärlig och jobbar hårt (ja, kanske inte just idag ).

  • Lapinette

    Ja, jösses vi får se vad som händer men det är ju bra att jag fått en kick i aschlet gällande att uppdatera mitt CV och bli intresserad av söka jobb.

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!