• Lapinette

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    AM - härligt med ett lyckligt klänningsslut!

  • Lapinette

    AM - du får väl dricka dig mätt . Själva äter vi för det mesta middag kring 20.00-tiden och ikväll blir det åter igen entrecote med haricot verts, bacon och rödlök och så en pepparsås till det. Ska införskaffa en Penfolds på lunchen också och världen godaste bröd på Bakery & Spice .

  • Lapinette

    Lunch, maken handla vin och jag gick och köpte favoritbrödet och sen steppade jag in hos tjejerna på Vasastans ost och kom hem med två dyyyra små bitar + deras hemgjorda kex (som är så goda och spröda till ost = bäst). Njuter verkligen av (just nu) att bo i dessa kvarter. Så härligt att vara hej och tjena med folk i de små butikerna/restaurangerna.

    AM - sätta i dig pingviner?

  • Lapinette

    Välkommen tittski! Får man vara så direkt och fråga varför det ser mörkt ut i framtiden? Vet inte hur mycket du läst här inne tidigare men jag är ofrivilligt barnlös och vi står i adoptionskö och väntar, längtar och åter väntar.

  • Lapinette

    Skrämde jag iväg Tittski?! Kanske var jag lite väl direkt ... klumpig kanin.

  • Lapinette

    Tittski - usch, låter inte alls skoj med din sjukdom.

  • Lapinette

    EA - hur går det med tanten? Har hon dykt upp.

  • Lapinette

    Tittski - har ni kollat upp om adoption skulle kunna vara ett alternativ? Vet att vissa sjukdomar tyvärr sätter stopp även på adoption samt att vissa länder har krav på lågt bmi men det kan ju vara värt att kolla upp. Vi ligger nu på plats 41 i kön till Sydkorea. Har stått i kö sedan juni 2008 och jag hoppas och tror att vi kommer att ha ett barn nästa sommar ... från början trodde jag att det vi skulle ha barn redan som i år men köerna blir bara längre och trögare .

  • Lapinette

    EA - jag åt både nötter och kyckling till lunch (thai) ... fast nu är det då inte jag som ska bli gravid .. he, he! Fast värre saker kan man ju bli rådd att äta (minns mina örter jag kokade ... uuuhhh!).

    Tittski - förstår att ni vill försöka naturligt men om barnlängtan blir väldigt svår och det inte funkar så finns det ett alternativ men då måste man även känna för det och ha TÅLAMOD!

  • Lapinette

    mugglan - jag gillar din smak ! St Agur stod jag och tittade på men hon rekommenderade en speciell ost gjord på ko, får och getmjölk. Ska bli spännande! Och så gick jag in där (Vasastans Ost) enkom för deras Gruyere Reserva ... mums!

    Skoj att hon fick jobbet!

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!