• Lapinette

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    BS - vi har haft dem här förut och då hade jag verkligen prestationsångest och övade innan . Denna gång känner jag faktiskt att ribban har sjunkit. När vi var hemma hos dem dock så var maten helt perfekt!

  • Lapinette

    mugglan - jag tog inte i så mycket utan avrundade bara lite snyggt (ett par tusen) uppåt när han frågade om min lön idag. Jag borde ha haft den lönen om jag bara fått den procentuella lönepåslaget de senaste åren (vilket jag inte har fått). Maken min tycker jag borde få ytterligare ett par tusen till innan jag ska vara nöjd ... men han lever i en fantasilönevärld och är man.

    Sen har jag ju sagt att jag inte vill jobba för honom (fd chefen) och inte med undersökning och inte inom sälj ... och det nya jobbet har allt detta inkluderat men kunde inte låta bli att bli intresserad igår ändå. Gillar att starta upp saker och jag vet att jag får väldigt fria händer när man jobbar för honom (för själv vill han göra så lite som möjligt). Igår kväll när jag pratade med maken så sa jag hela tiden "my boss" och refererade till min fd. chef. Freudiansk felsägning?!

    Omsan - ja i denna period är det många födelsedagsbarn (alla som legat i halmen under midsommar ). Själv har jag en kompis som fyller 40 i helgen (men ska fira något senare), gudsonen och så min mammas sambo.

    kokisen - tummen upp för bordsbokningen!  

    Såg att pb varit inne. Vill ju se bild på den lilla hunden!!!

  • Lapinette

    mugglan - vad härligt att tiden rullar på och de små vill stanna kvar i gosiga magen!

  • Lapinette

    Superhärligt med freeeeeeeeeeeedag! Har de senaste dagarna haft så lite att göra och tyvärr kommer det nog bli så här ett tag framöver (tills jag får nästa projekt). Såååå tråkigt och så lätt att sitta och dösurfa istället.

  • Lapinette

    Dösurfa lät ju makabert menar slösurfa .

  • Lapinette

    Oj, 8 år!!!! Själv blev jag till på första försöket ... som min mamma så odiplomatiskt talade om för mig när vi försökte och försökte.

  • Lapinette

    Och jag brukar säga att jag blev till på en kräftskiva vilket min mamma hävdar inte alls är sant.

  • Lapinette

    Snartis - då det blev Divino! Tänkte på dig och kikade in där när jag åkte förbi med bussen här om dagen. Passerar där varje morgon på väg till jobbet. Ha en underbar kväll!

  • Lapinette

    Snartis - håller tummarna för icke-kräk utan att han bara är lite hängig ... så ni får komma iväg på er middag ikväll.

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!