• fru AM

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Jag tror Porchez har tatuerat in alla våra namn och avatarer!? Visst är det så? *lägger huvudet på sned*

    (Även jag led av Valentin i år. Det blev inte alls kul och jag tänker inte fira det mer.)

  • fru AM

    Men Porchez: menar du att du bara har EN bild på magen? Inte allas våra avatarer!? Gjorde det ont?

    Jag hade inte byggt upp några förväntningar inför Valentin eftersom jag var så arg redan - det bästa hade varit om ingen av oss hade försökt fira något men så blev det inte ... Det blev helt fel helt enkelt. Jag kommer skita i Valentin hädanefter. Det är ju ändå bara hitte-på. 

    Nehej! Dags att gå och sura i soffan!

    Ses! 

  • fru AM

    Men Ore: kan det inte två killar eller två tjejer som din syster väntar? Eller VET de att det blir en av varje?

    Angående åderbråck så gick kanske några av de jag fick under graviditeterna tillbaka men jag hade så mycket att det inte var så mkt att hurra för ändå ... Så svisch iväg till doktorn och *knips-knips-fssst-dra-dra* ... Nu har jag glömt hur många löpmeter otjänliga ådror han drog ut ur min ben men det var mycket. Jag hade väldigt mkt åderbråck och har ju dessutom lång ben ... Benen är riktigt ok nu - bättre än på många många år - men någon benmodell blir jag aldrig.

  • fru AM

    Oj, Liten: jobbigt med Mindreilska mot lillebror. Det kan ju ha att göra med den fas HON är i hur hon reagerar på rivalitet osv. Det går ju över men jag förstår att det är mycket jobbigt nu.

    Ego: idag får jag förhoppningsvis veta hur det blir med Yasuragi ...  

  • fru AM

    Hur domen än blir så är ju inte bråket med mr Y slut. Det känns lite tröttande. Kan han inte bara ta de 37 miljoner han sålde sitt förra hus för och köpa sig en barre?

  • fru AM

    Lappis: Problemet med honom (mr Y) är att han är som en pitbull som bitit sig fast och låst käkarna, ger sig aldrig. I linje med den diagnos av klinisk psykopat som jag i tysthet stämplat honom med. Har man så mycket pengar som han de facto har så har man minst en skruv lös om man går genom eld och vatten för att trixa så här med en hyresrätt.

    Lappis igen: är det i dag du åker norrut? Ha det så trevligt! 

  • fru AM

    Livia och Hektor funkar bra tillsammans - det största problemet är väl att de prompt måste ha samma saker hela tiden. Börjar den ena leka t ex med en väska så vill den andra kunna göra det också annars blir det galet skrikigt ... det gäller fr o m nu att köpa dubbelt av allt? Det fånigaste är att Hektor plötsligt slutat äta sin morgongröt för att i stället absolut vilja ha samma frukost som Livia: rostat bröd och apelsinjuice. Jag är inte ens säker på att han gillar smaken men han vill inte ha något annat.

  • fru AM

    Fru E: en motrocykel på skinkan kanske? Eller en tårta på magen?

  • fru AM
    Fru E skrev 2011-02-16 11:06:14 följande:
    AM-
    JAg tyckte det var riktigt bra idéer! Framför allt tårtan!
  • fru AM
    Fru E skrev 2011-02-16 11:14:43 följande:
    AM-frågan är bara om jag har tårtintresse hela livet, annars får jag övergå till att äta tårtor istället om jag inte vill fortsätta göra dem
    Ja precis och då lär tårtan på din mage växa och bli större: JÄTTEFINT!
Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!