• fru AM

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Just det: Nora och Liv är mycket fina namn! Jag gillar även Eva - passar faktiskt på alla åldrar och är möjligt att uttala utomlands. Ingrid är en favorit. S:s namn hade vi på vår namnlista, Snorkis! Rebecka är också fint! När jag väntade Hektor och innan vi visste att det var en kille så hade jag promt för mig att det skulle bli en Diana ... nu tycker jag inte att det kanske är favoritnamnet på ett barn längre men lite snyggt är det allt.

  • fru AM

    Haha - Snorkis! Nu fick du allt lite att tänka på!? Helt olika svar på dina frågor!

  • fru AM

    Man kan säga såhär: Vill du jättejättemycket till Kroatien och skulle sakna det annars så åk. Om det råkar bli så att det är stekhett och känns otryggt så bygg ett tryggt näste i hotellrummet/på balkongen och kampera där!

    Jag har nog blivit lite fegare med åren och antalet barn (konstigt nog, man borde väl vli lite modigare?) och bekvämare!    

  • fru AM

    Kram till dig PB! Hoppas det är sköldkörteln som busar om det innebär en möjlighet till quick-fix av deppighet ... Men jag förstår hur du tänker i övrigt.  Varm KRAM!

  • fru AM

    Telis!!! Vilken datorväska köpte du? Jag svimmar av nyfikenhet!

  • fru AM
    Snorkfröken77 skrev 2011-02-10 21:19:47 följande:
    Footsack:


    Åkpåse
    Haha! Det är som en pekbok för blivande föräldrar!
  • fru AM

    Snorkis: Den orangea - jag tycker det är en typisk sommarväskemodell så då passar en pigg färg bra!

  • fru AM

    Telis: grattis till en supersnygg väska - men varför visste jag inte att den fanns i svart!? Snorkis: grattis till en läcker väskkaramell! Nu ska jag nanna kudden - revelj 05.00 ... Kram till alla!

  • fru AM

    Jaha så var man hemma efter en alldeles underbar tripp till ... Arlanda!

    Redan i natt började kaoset med sms och smatal om inställd flight. Jag och svägerskan hade varsin bokning och hon såg sitt sms fr sas först och bokade om sig och dottern och försökte med mig ... men platserna hann ta slut innan det var klart. De fick ny flygtid 11.10 och jag 16.10 (!) - den lyckades jag sen boka om till 11.55 men givetvis fick jag under tågresan på Arlanda Exoress ett sms om att 11.55 flighten var inställd den också ... Sedan följde en timmas köande vid sas-disken. 256 nummer för mig i kön jag satte mig i kön och ringde till kundtjänst (bara 77 före ikön där). Och efter en timma med ett i rask takt urladdande mobilbatteri kom jag fram och avbokade hela alltet. SURT!

    Innan dess vinkade jag av svägerskan och brorsdottern till deras flight (jag tror de kom iväg lite försenade). 

    Jag tror inte det var meningen att jag skulle åka till London ... 

  • fru AM

    Tack för medömkan, Fossin! Ja verkligen skittrist.

    Varför ska det snö så här mycket precis just nu? Men å andra sidan är jag glad att "det" (dvs snökaoset) inte hände två dagar senare så jag hade svårt att komma hem från London. 

    Det var ett äventyr att bara komma til Arlanda ska jag säga ... Taxichaffisarna vägrade att köra dit, Arlanda Express var helt proppfullt .. 

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!