• fru AM

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Lapinette skrev 2011-02-11 12:20:32 följande:
    AM - så jäkla trist! Men vad konstigt att svägerskan kom iväg?!
    Hon hade ju turen att få typ de sista platserna på enda planet till London under dagen. Jag låg och sov i godan ro när sms:et från sas kom så jag var några timmar sen med att ringa och försöka omboka.
  • fru AM
    Lapinette skrev 2011-02-11 12:23:24 följande:
    AM - jo men det jag menade var att det var konstigt att det planet gick iväg när inga andra har gått.
    Jo - det är lite skumt faktiskt! Jag tror på ödet - antingen undviker jag något otäckt i London genom att inte vara där eller så får jag vara med om något härhemma som jag skulle ha missat annars ...
  • fru AM
    start september skrev 2011-02-11 13:04:35 följande:
    Men AM, vad trist! Men vad skönt ändå att du inte fastnar därborta. Är det något engelsmän inte kan så är det att röja snö, tänker på hur det var före jul.
    Det måste vara en kunskap de delat med sig till sina kollegor på Arlanda av då ... Tydligen var bara ett startfält skottat så det fick alla avgångar dela på ...
  • fru AM

    Snaily: men vad roligt att ni flyttar hit och att maken fick jobbet! Gratulera honom från oss!

    Ang. boende så vet jag inget på rak arm men ska hålla öron och ögon öppna. Måste veta: hur stort/litet behöver ni och hur mycket kan ni pynta i månaden som vi säger här nere ...?

  • fru AM

    Jaha och så var det dags att gå och rädda barne från det insöade dagiset ... Vilken produktiv dag detta varit då! *dryper av ironi*

    Ikväll blir dett rödvin, det kan ni hoppa upp och klappa er på! Är det kväll snart?

    Kram 

  • fru AM

    Det blev en himla trevlig hämtning! JAg som var inställd på att turista (fast i London) har sett mig omkring med nya ögon och insett hur vackert det är när det är vitt (även om det är rätt jobbigt). Jag har småpratat och gladflirtat och köpt vackra tulpaner i eldgulrött och lila. Lockat Livia med varm choklad. Fotograferat roliga snötäckta cyklar på torget och pekat ut extra vackra vyer för barnen ... Vem är jag? Är jag full? Allaredan?

  • fru AM

    Jag måste tipsa om ett TV-program som jag såg häromdagen - det påminner mycket om Tråden: tar upp frågor om "när det är dags att skaffa barn", "att föda barn", "hur är en bra mamma", "svårigheter att bli gravid" ... Finns på TV3Play: http://www.tv3play.se/play/240521 Och på slutet en massa gulliga bebisar! Se!

  • fru AM

    Någon mer än jag som bara kan använda Mason Pearsons hårborstar? Jag hade bespetsat mig på att shoppa en ny billigt i London och låta Livia ärva min "gamla". Men nu blev det som det blev och jag var tvungen att googla på lite nätshopping och hittade några med riktigt bra priser!

  • fru AM
    viktualia skrev 2011-02-12 15:15:44 följande:
    Hörrni resturangnördar i Sthlm - är Wagamama bra? *nyfiken*
    HAr hört att det är ganska industriellt och inte någon smakmässig aha-upplevelse - men inte testat själv
Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!