• Lapinette

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Tinga - visst är det! Fattar bara varför det ska vara så svårt/bära emot att gå in och börja ställa lite frågor och fixa till den?

    Biff teriyaki låter riktigt avancerat om man jämför med min paj från frysen med avokado och tomater. MEN det ligger en blåbärsbullslängd i köket som hägrar. Ska ta en liten fika innan jag kilar iväg på intervjun.

    Vi hade också ost (från Jürss mejeri) på vårt bröllop. Ingen efterrätt utan sen blev det tårta.

  • Lapinette

    mugglan - min kollega är ledig på torsdagar så jag hade ändå ingen att luncha med så jag fortsatte och se dokumentären. Det handlar om två familjer.

    piggelin - jättefina blommor, vårlikt och härliga!

  • Lapinette

    Morning ladies,

    Lite trött i mössan idag (obs drack bara två glas vin). Tror det snurrar runt mest pga intervjun jag var på igår. Ska tillbaka idag och diskutera (tror jag) själva avtalet. Vill känna tjohoo!!! men det gör jag inte men när jag tänker efter så tror jag inte jag har gjort det när jag gått till mina tidigare arbetsgivare heller. Har fortfarande en del frågor som ska ställas ... vad sånt här tar energi?! ... kommer från en som inte sökt jobb på en så där 10 år!

  • Lapinette

    BS - gud vad trist att inte tåla morfin !

  • Lapinette

    muggles - de har inte ens kontor utan det blir att leta - någon som har 80 kvm gångavstånd från Centralen att hyra ut? Och lönen är jag ytterst tveksam om då IKEA-snubben (styrelsordf) jag träffade igår sa att som säljare så tycker jag att lönen ska vara provisionsbaserad. Idag har jag en ordentlig fast lön och så lite, lite provision och så vill jag även ha i framtiden.

  • Lapinette

    Ikväll blir det bibimbap på Arirang! och apropå champagne så smet jag in på bolaget efter intervjun igår och skaffade oss en Polare som ligger för kylning. Diebolten som låg i kylen dracks upp i lördags och det får inte vara tomt där!

    Piggelin - ska snart dit igen ... har skrivit upp en bunt med frågor och känner mig allmänt orolig och "krånglig".

  • Lapinette

    Ahh... ikväll blir det inget vin och det är nog lika bra för bara två glas igår och jag kände mig lätt illamående idag (fast det kanske beror på jobbet)? Till bibimbapen blir det koreanskt öl. Smakar bäst!

  • Lapinette

    Piggelin - låter som en god fredagsmiddag.

  • Lapinette

    Thai blir det nu! Sen iväg för att disktuera framtiden ... ha de så länge!

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!