• Lapinette

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Telis - tack!

    Snorkis - tyvärr har jag ångrat mig två gånger gällande jobb och än har jag inte förhandlat klart. Min blivande chef ångrar sig nog .

  • Lapinette

    nenne - jag är gift med en förhandlare och så är det min fd chef som har kontaktat mig, inte jag som har sökt jobbet.

  • Lapinette

    AM - jäger kanske? Något som kan lugna med min oroliga mage. Jag vill bara få mitt jobbfunderande överstökat just nu men min mentor (maken) ligger och snusar i sängen och jag har inte hjärta att stressa på honom då han har rest hela natten.

    Inser att jag missat väsklänken. Får titta tillbaka på Snorkis inlägg. Däremot så fick jag förfrågan från maken om att hänga med till Milano om ett par helger. Det är verkligen den värsta jäkla stad jag vet men det skulle vara intressant av en enda anledning - det finns tre Francesco Biasia affärer där . Nu tror jag inte det blir någon resa av då de var dyra flygbiljetter samt att jag har tid hos min klämdam och har redan skjutit på den tiden en gång (supersvårt att få tider). Nå väl, snacka om i-landsproblem.

    Nästa i-landsproblem. Ska titta på lägenheten som är till salu i vårt hus på söndag och om det inte blir något drag på budgivning så kan vi vara intresserade. Den behöver renoveras men står tom idag så förhoppningen skulle i sådana fall vara att bo kvar här under tiden. Vet inte hur sånt funkar ... med lån. Hyran är inga problem att betala dubbelt (då vi knappt han någon).

    Ja, nu har jag kommit med ett långt egoinlägg .. och som vanligt handlar det inte om sjuka barn eller några stora världsliga problem.

  • Lapinette

    Gällande smink har jag varit hängiven Make up store i rätt många år men då de har bytt design på sina "burkar" har de även förlorat mig som kund. För om ett ögonskudda faller i golvet och blir till pulver så har man den sedan överallt i och med den nya sättet att öppna dosan. Gillar inte alls så nu köper jag Face som har det gamla stilen.

  • Lapinette

    Liten - jag är superdålig på förändringar. Sa till min bror igår att jobb, pojkvän och lägenheter byter jag inte ofta. Han skrattade och höll med om att pojkvänner var bara bra om jag inte bytte ... ja, men de tidigare knepiga sakerna jag hållt ihop med då, frågade jag.

  • Lapinette

    Och angående lägenheten så är det helt galet just nu så den går säkert för en jäkla massa pengar fast den behövs renoveras etc. Fast jag tycker det finns mycket finare med högt i tak och kakelugnar som har samma utpris i området som borde dra mer folk. Det som lockar här är den låga hyran och garaget.

  • Lapinette

    Snorkis - såg att du ville sälja din nya väska. Var den inte till belåtenhet? Tyvärr är jag inte ett fan av orange men hade den varit i någon annan färg så hade jag kanske hoppat på en budgivning.

  • Lapinette

    AM - här missas inga nyheter (när maken är hemma ... själv fastnar jag lätt i kulturdelen och läser recept istället ). Så visst, vi kollade om pappa var på Skype men det var han inte. Han har dock flyttat från Yokohama pga jordbävningsrisken upp i bergen där det inte ska vara någon fara. Hoppas bara inte det blir efterskalv för vi åker ju om en månad.

  • Lapinette

    Inser att vi har valt två vulkanländer att resa till under våren, först Japan sedan Island. Hur tänkte vi (jag) nu?

  • Lapinette

    BS - ja själv har jag blivit "tillplattad" hos frissan med plattång två gånger och mina vänner, släkt och make har knappt kännt igen mig med spikrakt hår. Tycker själv jag ser mer asiatisk ut med rakt hår.

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!