• Lapinette

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Rom finns kvar och någon gång blir det en resa dit.

  • Lapinette

    Jösses, kan någon förklara för mig hur i hela fridens namn jag ska motivera mig till att jobba. Jag bokför alla mina timmar och trots att jag satt massor av tid på "övrigt" så ligger jag konstant minus de senaste veckorna pga det här med  jobbytet. Sen blir det inte enklare av att jag också har superlite att göra här just nu.

  • Lapinette

    AM - jag föreslog att jag stannar till den 30 april varav de sista två veckorna är min semester i Japan (dvs jag jobbar en månad till). Hans ansikte skrynklade ihop sig och sa att han behövde prata med mamma (personal/ekonomi här hos oss) men att de vill hitta någon ersättare INNAN jag slutar. Hittar man någon så fort .. som inte heller har 1-3 månaders uppsägning??!  Jag föreslog att i stället komma in någon dag och lära upp den nya typ i augusti eller när den har börjat. De tjänar ju en jäkla massa pengar på att inte ha någon här under sommaren (och jag gör ju ingen större nytta just nu) och alla projekt för våren är klara och planerade. Sälja det sista projektet kan ju han göra och rapporterna kan skrivas av vår assistent ..

    Oj, nu gick jag igång märker jag !

    Nya kontoret ska ligga centralt och vara typ 60-80 kvm. Hör du något så vet du vart jag finns!

  • Lapinette

    Ja, jag hade för mig att den var på 60 kvm vilket hade varit bra för oss. Typiskt! Var inte i synk där. Tack för länkarna ska kolla dem. Lokaler är inte något jag tittar på vanligtvis .. föredrar hemnet.

  • Lapinette

    Snartis - grannen är verkligen konstigt! Det kändes mer som han tog illa upp av min fråga och undrade vem som hade sagt det. Han bor ju knappt där, är skriven på en annan adress så jag tycker inte att min förfrågan var så himla konstig.

    Själva följer vi allt som händer i Japan och undrar om vi kan åka om en månad. Idag tog man även med Tokyo in i "rekommenderas att inte åka till".

  • Lapinette

    Parnassia - feber i 11 dagar låter helt galet. Jag hade feber i nästan en vecka i höstas och tyckte det var pest .. och det kändes som det aldrig skulle gå över. Fick aldrig pencillin då det inte var någon basillusk. Lär mig aldrig vad det är man ska ha för att få pencillin och tvärtom.

  • Lapinette

    Omsan - instämmer (mer semester åt folket)!!!

  • Lapinette

    Hejjjjjjjjjaaaa bettan och btvåååan!!!

  • Lapinette

    Telis - härligt med skidor. Såg en massa telisar när vi var i Romme. Maken blev lite konfunderad ett tag och trodde att det var du som var i backen .

  • Lapinette

    Telis - i Vemdalen såg jag knappt några alls men i Romme fanns det flera och de flesta var jäkligt duktiga!

    EA - hoppelihoppas!!!! *tumhållning*

    Själv är jag totalt hjärntvättad just nu. Knappt talbar. Uppsägning, sedan presentation och nu ikväll har jag varit på japanska. Jösses, det är mer än vad min lilla hjärna och hjärta klarar av. Nu är jag som en grönsak resten av kvällen.

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!