• Lapinette

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Bye nennelainen!

  • Lapinette

    Hastar in så här efter en morgon fylld av kärnkraftsverk och tsunamis. När den jobbrelaterade hetsen har lagt sig tar något annat över och i vårt fall är det - ska vi åka eller icke åka till Japan. Fick precis fatt i pappsen som är superlugn och inte allas förstår vår oro. Skickad länkar över till honom gällande att UD har avrått alla att åka till Japan. Det känns som om de inte får samma nyheter där som vi får här.

    AM - härligt att Livia mår bättre!

    Vad läser jag har Porchez träffat en hunk?

  • Lapinette

    Har sagt åt honom att han är välkommen att komma hit men jag tror inte det är så lätt at hitta flygbiljetter just nu.

  • Lapinette

    Vi får se hur vi gör .. vi har sagt att vi ska bestämma oss inom en vecka så det beror på vad som händer framöver. Gällande returbiljetten så krockar det i sådana fall med Frankrikebesök som vi har i början av maj.

  • Lapinette

    mugglan - soffläge beordras!!!! Och vad härligt att samtalet med chefen var så bra. Själv hade jag hr/tillika mamman i företaget här som satt och grät och sa att jag var oersättlig. Vi hade ett väldigt öppen och rak konversation vilket kändes bra.

  • Lapinette

    Hattis - härligt med gravkänningar!

    Själv passar jag in i den bilden idag .. trött, yr i huvudet och en liten touch av illamående men det beror nog mer på allt vin jag hävde i mig igår (på fastande mage). Inte så smart men jädrans vilken trevlig kväll jag hade.

    Blev också lite konfunderad där med Hilary och Black Swan. Tror det blir en film som jag kommer att köpa på dvd för att se hemma i soffan istället på bio. Däremot skulle jag vilja gå och se The King's speach men varje gång jag funderar  på om vi ska ta en bio till helgen så är vi upptagna på annat håll.

  • Lapinette

    Klockarbol - vad skönt att ni fick tag i en röris som kunde åtgärda läckaget.

  • Lapinette

    Cicci - jag såg att vi var i samma kvarter igår men jag gick hem i tid och la huvudet på kudden .. efter alldeles för mycket vin. Låter som en superinvigning på Waterfront. Synd bara att huset är så fult och förstör utsikten mot Stadshuset.

  • Lapinette

    Absolut lunch måste vi ta .. sen vet jag inte vart jag hamnar någonstans (centralt ska det dock bli). Jag gör ingen nytta här iallafall så en långlunch sitter helt rätt!

    Vad sägs om torsdag? Annars kan jag nog varje dag i nästa vecka utom fredag (då jag ska klämma finnar .. !!!).

  • Lapinette

    nenne - ska nog erkänna att jag mår oförtjänt bra . Tror jag var lite ful(l) fortfarande imorse när jag vakna. Är bara lite trötter.

    AM - usch för att sprida för hela världen och han blir den sista som får veta det .. om han ens får veta något!

    mugglan - vad skönt att kunna pricka av delmål efter delmål.

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!