• Lapinette

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Telis - Wijnjas drog mitt kort två gånger i onsdags. Kanske förväxlade med ditt eftersom vi hade samma bank? Kan du kolla? Det är två olika summor så troligen gav du mer i dricks än mig .

    Annars har vi precis fått veta att grannens lägenhet som vi vill köpa snart ska sälja (kontakter i vår brf) så nu försöker vi klura ut vad han har för telefonnummer.

  • Lapinette

    Nej, läggdags ska ju upp jättetidigt imorgon bitti. Suss gott!

  • Lapinette

    Ok, ska kolla med övriga som var där annars måste jag kontakta min bank. Tänkte först på dig eftersom det var lätt att ta fel. Tack för att du kollade!

  • Lapinette

    Telis - då kommer vi att gå upp ungefär samtidigt .

  • Lapinette

    Har inte sagt upp mig än. Planen var att göra det nu imorse men min kollega som jag vill ha med mig dit har fått ångest. Hon sa till sina chefer/ägare och nu erbjuder dem henne guld och gröna skogar. Inväntar hennes svar innan jag tar något vidare beslut.

    Snartis - jobbigt med bihålorna. Min bror har konstant problem med sina från typ höst till vår.  

    Ska erkänna att jag inte alls har läst ikapp här utan bara gör ett litet inhopp. Det känns lite rörigt i tillvaron just nu. Fick även i fredags veta att grannen bredvid oss ska sälja och har försökt hela helgen att få tag i honom (vi vill ju köpa hans etta). Har nu skickat brev till hans nya adress samt droppat ett brev i hans brevlåda. Samtidigt så har någon galning höjt budet med 1 MSEK på fyran som är till salu i vårt hus (sista visningen ikväll).

  • Lapinette

    gosnosen - så du är fortfarande hemma!

    Såg att man varnar för att åka till Japan men då till de drabbade områden och tur i oturen så ska vi inte dit alls under vår rundresa men vi avvaktar läser och följer vad som händer de närmaste veckorna, speciellt nyheterna med kärnkraftsverken.

    Parnassia - jag undrar vart grannen tagit vägen?! Antingen är han på semester eller så vägrar han svara i telefon. Eftersom han inte bor i sin lägenhet som ligger bredvid oss och enligt mig inte har gjort det på läääänge så möter vi honom inte i trappen heller. Hoppas han läser mina brev.


     

  • Lapinette

    Visst är det konstigt... att allt kommer i stimm.

  • Lapinette

    kängu - han hör kanske av sig men det där med billigt vågar jag knappast tro på.

  • Lapinette

    Sorry, har som vanligt (numera) inte läst ikapp mer än sista sidan.

    Har nu varit inne och chefen och sagt upp mig och han blev nog lite chockad. Låter dessvärre som de tänker behålla mig så lääänge de kan vilket jag inte alls förstår vitsen med och tidigare har folk fått gå asap.

    AM - gällande språkkurser så har jag alltid läst på Medborgarskolan och varit nöjd. Franska, italienska och japanska .. alla för infödda lärare. Min make läser på Folkuniversitetet och min bror + sambo också (italienska). Deras grupp "dog" ut. Har även läst på italienska institutet en termin för en galen sicilianska .. jösses, värsta kursen jag gått på men det berodde nog mer på lärarinnan än själva stället.

    Omsan - fick tag i grannen igår. Min make som nog faktiskt t o m slår AM gällande google hittade ett mobilnummer tillslut. Ringde och det blev ett jäkligt konstigt samtal. Han tänker inte sälja, har dock funderat på det men inte nu. Vem har sagt det, frågade han. Jösses! Där rök de planerna och så vart vi tvugna att fundera vidare på fyran som det budas på just nu.

  • Lapinette

    Omsan - så klart du måste åka till Italien! Har varit där massor (senast i somras .. Venedig) men aldrig i Rom.

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!