• Lapinette

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    pb - så klart du ska ta hand om DIG!!! och inget inlägg här är ego. Läskigt med sköldkörteln men skönt att det kollas upp och härligt att läsa att det går framåt trots att det är med små, små steg. STOR KRAM

    Fossing - vad läskigt! Vilken tur att hans kompis hörde av sig och att du fick fatt i honom. Jag har själv fått droger i mig ute på krogen och det var superläskigt och jag mådde verkligen skit. Hade då tur att ha både vänner och pojkvän i närheten som hjälpte mig hem.

  • Lapinette

    smint - efter 20 min var jag död (på spinningen). Det har varit lite väl mycket "emotions" denna vecka i o m intervjuer och tänk, tänk. Sen bara dog jag när jag fick mat i mig på Arirang. När de frågade om vi ville ha efterätt blev svaret "nej, måste hem till soffan". Jösses vad skönt att ligga där och dröna resten av kvällen.

  • Lapinette

    Telis - stackars Televinken .

    Mopedvin - superläskigt eftersom jag inte bytt arbetsplats på drygt 7 år och dessutom ska börja jobba för någon som inte är omtyckt där jag är nu.

    mugglan - ja, som sagt han gav mig inte lite att "bita" i . Säljer jag som jag borde så blir det en ganska så overklig summa (för mig).  Vi får väl se....klanske maken kan säga upp sig och vara pappaledig så får jag jobba istället .

  • Lapinette

    Skidskola är verkligen guld oavsett vilken nivå man är på! Tyvärr är det superlänge sen jag gick. Maken och jag hade bokat in en timme vardera när vi var i alperna för ett par år sedan men vi fick så knasiga tider att vi avbokade. Senast jag fick en lektion var när jag pluggade nere i alperna för en så där 20 år sedan och då blev det off-pist åkning en förmiddag med lärare. Däremot kan uppskattar jag fortfarande att åka i pisten och t o m de kortare svenska backarna (fast jag har aldrig varit i Sälen så jag kan inte uttala mig om längden på backarna där) trots att jag nästan enbart har åkt i alperna sedan 16-års ålder.

    Och gällande jobbet så känns det helskumt att vara här och prata om kommande projekt och samtidigt veta att jag troligen inte kommer att vara kvar. Usch, det är ju inte så att jag går för att jag inte trivs.

  • Lapinette

    Grön - nybörjare sedan blir det blå och därefter röd och till sist svart.

  • Lapinette

    Ore ... ehhh dålig teknik??!! Har gått i skidskola alla år som ung men inte de senaste 20 åren. Åkt i alperna de senaste 25 åren, bott nära bergen i två omgångar (Annecy och Cannes dvs åkte upp varje lördag och åkte utför), åker offpist, svart puckel osv. Har t o m (innan jag träffa maken) sagt att skidåkning är bättre än sex .

    mugglan - jag och maken åker nog upp över dagen i helgen för lite utförsåkning. Var nära att åka redan i helgen som var men då jag var helt slut efter alla intervjuer så prioriterade jag en lugn helg istället.

    BS - superbra tips från mugglan. Jag åker också endast i kanterna .. där finns det snö och är inte alls lika uppkört som i "mitten" av backen.

  • Lapinette

    pb - jag röstar på den första!

    Har nu fått kontraktet och varför ska man nästan alltid bli lite arg eller besviken när man får det? Självfallet fler arbetstimmar i veckan, ingen övertidsersättning, inget träningskort, massage eller rikskuponger och de där extra pengarna jag skulle få i fickan när jag säljer gäller enbart nykundsförsäljning. Vad gör jag om några år när jag har bearbetat hela marknaden och förnyar kontrakten årligen och inte drar in nya kunder? Hmmm.. trist att maken är i Tel Aviv så jag inte kan diskutera med honom (mer än över en knackigt Skype ikväll).

  • Lapinette

    Fossing, nej jag kan ta mig tid men det blir att bolla med Tel Aviv om kvällarna tills det blir hyfsat ok för min del. Inser bara att jag har det så jäkla förslappat och bra där jag är idag.

    pb - bra att lära hunden att vara ensam emellanåt. Grannarna på landets tax blev skogstokig varje gång han blev lämnad ensam. Vi erbjöd oss att ha honom hos oss istället eftersom det blev outhärdligt för alla grannar att höra hunden skälla non-stop i typ 3 timmar.

  • Lapinette

    muggles - inte ok. Om man jobbar hemifrån ska man vara tillgänglig!

    Jag har egna skidor. Under en period när jag bodde både i Annecy och i Cannes så hyrde jag men eftersom man då måste hyra i princip varje lördag blir det tillslut jäkligt jobbigt (tar tid) och kostsamt.

  • Lapinette

    mugglan - jag tror jag alltid känt så här när jag ska byta jobb. När min fd chef (han som nu erbjuder mig jobb) skulle anställa mig första gången tackade jag faktiskt nej till jobbet först .. han fick övertala mig. Är nog inte mycket för förändringar, skulle jag tro . Och att hitta ett lika "slött" jobb som jag har idag är nog inte målet heller. Det jag går till blir definitivt en utmaning men det tror jag att jag behöver. Har totalt somnat in där jag är nu.

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!