• Lapinette

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    BS - åker ni tidigt? Vi ska upp till Romme (med buss) så jag kanske ska vinka när ni passerar oss?

  • Lapinette

    Ingen som provat "fakelockar"? Jag har bruna lockar gjorda av japansk träd som jag använde när jag tävlingsdansade men även ett par gånger när jag satt upp håret (själv) vid bröllop eller något festligare nyår. De ser äkta ut och är så lätta att fördela sätta över en knut. Fast visst detta hjälper ju bara till om man sätter upp håret, vill man ha böljande lockar så funkar det inte.

    Själv har jag ju självfall så just nu efter att ha tvättat håret och ej fönat, ej borstatär det jättelockigt. Är det kallt blir håret "rakt" är det fuktigt ... tänker mig Hong kong då jag såg ut som en av medlemmarna i Jackson Five ... så blir det olidligt lockigt. Har för länge sedan gett upp fighten med mitt hår. Det är som det här, har sitt dagshumör och jag gör verkligen nada för att försöka ändra det för jag vinner ändå inte matchen.

  • Lapinette

    mugglan - gud vad skönt (en vecka kvar) eller har du jobbångest?

    Maken sover än ... usch vill få det där jäkla kontraktet överstökat. Skulle vilja säga upp mig på måndag. Är så dålig på att gå omkring och låtsas som ingenting.

  • Lapinette

    AM - om vi mot all förmodan (för jag tror den kommer att gå iväg i pris) skulle köpa så behöver vi alla tips vi kan få gällande hantverkare. Vill inte råka ut för sådana klåpare som vi hade till vårt vardagsrum igen. Däremot badrumskillen vi hade var GULD! Hoppas bara han har tid att göra badrum och kök. Tyvärr är de bra också jäkligt uppbokade.

  • Lapinette

    Har du även sådan som sänker tak, sätter upp spots, höjer fönsterbrädor? Typ mer hantverkare än bara målare.

  • Lapinette

    Någon mäklare skulle ringa oss idag gällande värdering. Vår lägenhet har ju ökat med en mille (minst) sedan vi flyttade in men jag förstår inte riktigt varför den ska värderas. Vi ska inte ta några fler lån.

    Åhhh.. vill ha en snickare + målare som kan göra jobb snabbt, rätt och bra.

    Fick ett mail från den nya chefen där han gått med på hälften av det jag nu bråkar om. Skrev ett svar och ger inte med mig. Jösses, snart har han kanske gått med på ALLT jag har bett om.

    mugglan - såg ditt mail men har problem med Outlook nu när jag jobbar hemifrån så jag får logga ut och in hela tiden men jag lovar att svara .

    Förresten tips på vad man ska ha vid en brunch hemma. Råkade bjuda över brorsan som skriver på kontrakt på söndag. Han ville gå ut och äta brunch men eftersom vi vill se lägenheten här bredvid så sa jag att de fick komma över istället. Så gärna tips på lite lättare rätter man kan göra (kommer att vara trött).

  • Lapinette

    Det blir en quiche, croissanter, ostar (fick tag i den där underbara italienska färskost på Vasastans ost), det underbara brödet från Bakery & Spice, smoothies, skagenröra, skinka, marmelader, juice och så en liten sallad med olika små tomater. Och så glömde ni  något - CHAMPAGNE! Måste ju firas att brorsan har skrivit kontrakt och ska flytta till Vasastan.

  • Lapinette

    mugglan - vad då motivation?! Har haft supersvårt att jobba hela veckan och inte är det bättre idag. Träffa dessutom på min mammalediga kompis. Hon gick där i vårsolen och njöt med sin lilla kille på 3 månader. Han var bedårande söt!

  • Lapinette

    BS - japp, drar med buss upp kl 07.00 (fast det kanske jag skrev tidigare?). Sen hem så jag tror vi "landar" i Stockholm kring 19-tiden. Sen bara hem och döööö!!!

    Nu verkar den här kontraktshistorien vara över. Jag fick inte igenom min sista punkt men likväl allt annat. Jag ringde tillslut upp honom, var trött på mailkonversation och han blev uppriktigt riktigt glad. Känns bra just nu .. troligen inte lika bra när jag behöver släppa bomben hos min chef men först är det heeeelllggg!!!!

  • Lapinette

    Har skypat med pappsen så han mår bara bra!

    nenne - ska öva på uttalet .

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!