• fru AM

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    BS: glömde svara på det du frågade förut: Hektor gillar att åka pulka. I en kvart ungefär. Maken och barnen bor på hotell uppe i Sälen denna gång, de bestämde sig sent och fick ta det som fanns kvar för tre personer. (De är vid Sälfjällstorget - kommer inte ihåg om det heter ngt speciellt, det området?). Tydligen hade det varit jobigt för Livia idag - han hade frusit (det var kallt och framförallt blåsigt) och gråtit på lektionen Vi får se om hon repar mod tills imorgon.

    Det är klart att jämfört med såna barn som verkligen har ett problem med t ex språk elelr motorik så framstår ju inte Hektor som något annat än normalt. Men jag har låtit mig färgas av BVC:s mall och de tycker nog att han är lite, vad kallade de det: "lat"? "Typiskt tredjebarn" ... osv 

    Lite är jag kanske frustrerad över mig själv - att JAG varit lat med att stimulera Hektor. Det var inte länge sedan som jag pötsligt kom på - i princip pga att han själv kom med en bok - att han kanske skulle tycka om att jag läste för honom. Hål i huvudet. Han älskade när jag började läsa för honom och det var då det började komma fler ord än Ba-ba ... Så jag har dåligt samvete för att jag känner att JAG har bromsat honom. Jag tror att jag först NU kommit ur flerbarnschocken. Att det är sjukt mycket jobbigare att ha fler småbarn än ett. 

  • fru AM
    BrudSommar2006 skrev 2011-03-01 20:02:11 följande:
    Maken har en bekant som stängt sitt Facebook-konto eftersom han blev så deprimerad att han fick en massa riktad reklam om hjälp vid barnlöshet och det faktiskt visat sig att de har svårt att skaffa barn. Han undrade hur FB kunde veta det men det måste väl helt enkelt vara så att de ger nygifta en viss tid och sedan antar att det ska skaffas barn eller nåt?
    Ja det var verkligen magstarkt att rikta sådan reklam!

    Förmodligen borde jag bli åtminstone lite förnärmad över att jag tydligen uppfattas som i behov av ögonfransförlängande medel ... Det verkar ju inte vara någon annan av er som ser de där annonserna på Facebook ... Hrmmmpff
  • fru AM
    viktualia skrev 2011-03-01 20:47:30 följande:
    Kängu - spännande... känner mig ärligt för slö för att ta tag i det.. men coolt! Trollet babblar en massa och med hjälp av rättningsmetoden så kan man nästan tro att han säger Klocka... men roligast är att han säger OJ hela tiden! hihihihi!
    Ja visst är det kul med OJ! Speciellt när de själva - med flit - slängt iväg någonting eller vält något och sedan förvånat säger : OJ!
  • fru AM

    Telis: jag har fått min borste men inte packat aupp den än ... Håller på att ta avsked från den gamla som ju livia ska få ... Jag köpte en Handy size pure bristle vilken är samma modell som den första jag hade, efter det har jag haft pocket size. Fick den första när jag var ca 11-13 år - har aldrig haft ngn annan, utom 'mellan borstar' som när en blev snodd o det var svårt att hitta en ny att köpa. MP är verkligen bäst!

  • fru AM

    Köptdm min på en sajt som jag tror hette richardjohn ... Sparade 200-300 kr jfrt med att köpa i butik här! Billigare än husdjurssajterna vad jag kunde se. Finns även rosa borstar i pocket size att önska till ev döttrar i dopgåva ...

  • fru AM
    Liten med Mindre skrev 2011-03-02 07:02:09 följande:
    Och jag som tyckte det var dyrt med tyska handgjorda tofflor. Ska jag nu lockas av snordyr handgjord hårborste? Är det verkligen värt det?
    Köp en pocket size, Liten. Jag lovar att den är värd det. Den spelar liksom i en helt annan liga av borstar. Min man är också helt såld - efter at ha testat min borste på Livia.
  • fru AM

    Länk till "billiga" butiken: http://www.richardjohn.co.uk/search_results.asp?act=search&query=Mason+Pearson&submit=GO

    Tänk på att pundet är lågt nu!

    Länk till  
    Mason Pearsons fula sida där de ger råd om vilken typ av borste man behöver. Jag har i o f s struntat i det - har alltid haft pure bristle utan nyloninslag:
    http://www.masonpearson.com/choose.html

    förteckning över alla borstar:
    http://www.masonpearson.com/range.html 

  • fru AM

    Telis: roligt att du är så nöjd! Har du pure bristle eller nylonblandning?

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!