• fru AM

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Hej BS ! Jag får se hur jag gör med balunsen - ska till sömmerskan imorgon och se över mina alternativ. Frågan är om jag litar på henne tillräckligt för att låta henne försöka igen ... Ett annat alternativ kanske är få pengarna tillbaka för alltihop och sedan jaga rätt på en hyrklänning. Just nu har jag mest tappat sugen och vill inte gå. Får bolla med maken när han kommer hem från sin jobbgrej.

    Aha -vad synd Livia har lite mindre fötter, så inget urvuxet finns att tillgå.
     

  • fru AM
    BrudSommar2006 skrev 2011-02-23 21:35:25 följande:
    AM, men hon hade sytt bra va? Det var när hon spillde på den som eländet började väl? Hon borde kunna klara att fixa något bara hon kan sy tycker man? Jag vill ju att du ska gå, glammigare än så här blir det ju inte här i tråden!!!

    Jag misstänkte att Iris skulle ha större fötter!
    JAg har ju inte sett eländet än (dvs klänningen) ... Imorgon förmiddag ska jag dit. Jag tycker hon visar prov på så dåligt omdöme bara, som inte kan ringa själv och berätta att det skitit sig. Det hade givit mig mer tid till en ev. plan B. 
  • fru AM

    Helt ok om Snorkis skickar mitt snitthistoria vidare till dig, Muggles. Äsch, jag kan inboxa dig  direkt vet ja!

  • fru AM
    start september skrev 2011-02-24 12:20:06 följande:
    Kort inspel: KUB genomlevt - och allt såg bra ut! Helt ok siffror och fin nackspalt. är i 12+3. Tjoho!
    Härligt!!! Stor kram!
  • fru AM

    Kan meddela att klänningshistorien verkar få ett lyckligt slut. Hon syr på lite annat jox istället för de smälta plaststenarna ... Blir inte så glittrigt runt höfterna nu, snarare brons och mörkbrunt, men jag insåg att det kanske är bra då det kanske inte är den kroppsdel jag vill framhäva mest. Kanske fanns det en mening med att det blev som det blev - så tänker jag.

    Har varit och köpt ett ursnyggt halsband + ett bonusarmband i glittrig strass (halsbandet från 30-talet med fint skimmer i). Maken har bokat frack. Nu är jag på G igen!

  • fru AM

    Lappis: det har löst sig - och nej, jag hade ingen annan klänning. Senast jag var på fracktillställningar var tjugo (20) år sedan och jag väger numera 10 kilo mer.

    Men som sagt allt är bra igen! (tills sömmerskan ringern igen och har bränt hål på klänningen elelr så)  

  • fru AM
    Lapinette skrev 2011-02-24 13:39:50 följande:
    AM - vad härligt att det har löst sig. Har du sett resultatet?
    Neeej, det är just det.Jag var nyss där och tittade på kläningen i nuvarande skick - dvs med tomma hål istället för glittrande stenar (som ju förstördes i tvätten). Hon ska sy på ersättningsutsmyckningen till i morgon. Vi får väl se vad som kan hända ... JAg provade klänningen igen och dessvärre verkar jag ha blivit smalare sedan förra veckan så jag ska svulla lite idag och imorgon så jag fyller ut bättre.

    (Igår när jag precis fått reda på eländet så ringde maken o frågade om jag ville gå med på ngt event med Paolo Roberto om ett par veckor och jag bara skrek: Det verkar inte som om det är meningen att jag sk planera NÅGONTING! Visst - tacka ja - men då får vi be en bön att Paolo inte halkar och bryter armen precis innan ...! )
    Jag har sansat mig nu.
     
  • fru AM

    Vi firar helg genom att jag på lördag vinkar av maken, Storsonen och Livia som ska åka till fjällen. Undrar just vad jag och Hektor ska hitta på!

  • fru AM

    BS: hon tyckte det var ganska pinsamt, ja ... Jag påpekade igen att hon borde ha ringt på en gång. Nu är jag i ett dilemma då hon sagt att jag inte ska betala NÅGOT för klänningsjobbet (alltså inte ens för förlängningen), medan jag nog tycker att gör hon detta med ersättningsdekorationen fint nu så skulle jag nog ändå vilja betala henne för förlängningsjobbet (vi snackar 500kr) ... Vad säger ni kloka kvinnor?

  • fru AM
    Telis skrev 2011-02-24 14:29:43 följande:
    AM, ni kan få komma ut på landet och fika med oss.
    Se upp, jag kanske tar dig på orden - nu efter klänningsdebaklet har jag ju vant mig att åka tunnebana
Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!