• fru AM

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Piggelin: Låter helt fantastiskt det du berättar om bröllops- & dopdagen! Var det så att bröllopet var hemligt för större delen av gästerna tills skarpt läge? Eller har jag fantiserat ihop det? JAg vill se en bild, flera bilder!!! Klänning, hår, make-up, din make, Amanda, lillen, prästen, gästerna ... 

    Snartis: usch vad hemskt med misstänkt hjärtproblem! Hoppas det är ofarligt det lilla blåsljudet. Var läkaren säker på att det är därför du är yr? Tänkte det kunde vara "vanlig" gravvoyrsel och ett ofarligt blåsljud (försöker tänka positivt)

    Det ska bli så kul på Wijnjas! Ser verkligen fram emot lite vuxentid efter dessa dagar o nätter ensam med en sjuk Hektor. 

  • fru AM
    Fossing77 skrev 2011-03-03 10:24:28 följande:
    He he! Att hoppas på skilsmässor är väl lite väl hårt. Bättre att hoppas på att dom vill förnya sina löften kanske? :D
    Berätta inte att du hört det av mig men i vissa fall är det berättigat att hoppas på skilsmässa - vissa kompispar skulle bli betydligt lyckligare på egen hand elelr i nya konstellationer. När de gnölat på varann i 20 år redan så undrar man hur det ska kunna sluta bra ...

    Förnya löften skulle INGEN av våra kompisar få för sig att göra. Det brukar jag hota min man med att vi ska göra om jag vill stressa honom riktigt ordentligt.  
  • fru AM

    Missförstå mig rätt men när de uttalat "håller ihop" (dvs fortsätter leva under samma tak) för att det skulle bli så jobbigt att tvingas bo lite mindre flott om de separerade så känns inte förhållandet direkt grundmurat ...

  • fru AM
    Fossing77 skrev 2011-03-03 10:37:14 följande:
    He he! Jo, jag håller med dig. Det finns ju de som fastnat med varandra för alla anledningar UTOM att de har det bra och älskar varandra.  Snyggt hotat, förresten. Vinner du något på det? ;)
    Nu menar jag inte att man ska springa och skilja sig så fort man får lite problem - eller att man måste ha det bra hela tiden. Inte ens känna att man älskar varann varje år ... Men det ska finnas någon typ av kärnvärde kvar i relationen för att JAG ska tycka att det är värt att fortsätta. Och kärnvärdet mäts INTE i tillgångar, villor, sommarhus och bilar.

    Mina hot om att förnya löftena syftar väl mest till att retas lite. Och det lyckas bra. Vet ingen som är så skrämd inför tanken att offentligt förkunna känslor som min man.

    Ja fy sjutton Paranssia vad jobbigt det låter. Nu kanske inte Hektor vaknade riktigt så många gånger på nätterna - men nästan. Och det går över. Visst somnar Lilla själv? Det är ju första steget till att sova hela natten. Jag är ju numera ganska frälst på detta att låta barnen sova i eget rum ... (Om inte Hektor hade blivit sjuk så hade nätterna varit hur lugna som helst denna vecka. Men inatt hade han så hög feber att jag tyckte synd om honom att ligga och lida i ensamhet). Är inne på att rådda runt lite nu så att han ska få ett helt eget rum. Måste bara få med maken på det spåret också. Får kanske hota med de där förnyade löftena ...
  • fru AM

    Men Snartis vad otäckt! Så du ska tillbaka för prover idag? Hoppas du kan få någon annan tillåten värktablett.
    KRAM! 

  • fru AM
    Fossing77 skrev 2011-03-03 10:59:27 följande:
    Lappis - jag har vänner som får diamanter efter varje barn... någon är skyldig mig iaf 3 st då om jag räknat rätt Skrattande en kompis förhandlade till sig en sten per sytt stygn... det blev oturligt (?) nog en rätt maffig ring efter den förlossningen Flört
    Oj - då är jag skuldig någon väldigt många barn, eller stygn ...
  • fru AM

    Funderar på om jag skulle ta och beställa lite persienner till några fönster kanske ... *visslar oskyldigt*

  • fru AM

    Ore: du kan väl din Solsidan? Ni måste naturligtvis skaffa en sån där multimulti-fjärr som styr hela hemmet (fast i Solsidan lite slumpartat o med ca 40 knapptryck)

  • fru AM
    Lapinette skrev 2011-03-04 09:37:17 följande:
    muggles - de har inte ens kontor utan det blir att leta - någon som har 80 kvm gångavstånd från Centralen att hyra ut? Och lönen är jag ytterst tveksam om då IKEA-snubben (styrelsordf) jag träffade igår sa att som säljare så tycker jag att lönen ska vara provisionsbaserad. Idag har jag en ordentlig fast lön och så lite, lite provision och så vill jag även ha i framtiden.
    Lappis - vad synd, vi har precis fått iväg vårt tomma kontor!
Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!