• fru AM

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    muggles skrev 2011-03-10 12:31:52 följande:
    Fossing: jag blev inte särskilt uppfläkt av Moa iofs och hon vägde 3375 g och nu denna gång kommer det nog ut en betydligt mindre krabat, så det finns gott hopp. Här tänkte jag lite på ett tidigare inlägg från AM om känslan av uppfläkt underliv som man slipper när man gör snitt

    Och förresten Telis: det är inte säkert att jag kommer att kunna pumpa så mkt för jag lyckades aldrig få ut mer än ca 20 ml då när jag kämpade med amningen sist. Så hur mkt spring det blir för mig på natten för pumpnings skull får vi väl se. Förhoppsningsvis blir jag störd av att behöva gå upp och pumpa om jag säger så
    Fast jag har nog aldrig kännt mig uppfläkt (trots två kilpp) utan snarare svullen och ut-och-invänd ... Som sagt: en stor fördel att slippa det med snitt. Sorry alla vaginal-förlossnings-fans!
  • fru AM

    Det måste vara något fel på mig! Jag tänder inte på hantverkare!
    Har precis haft ett möte med två stycken i lediga lokalen som ska målas osv  Det hade ju varit betydligt roligare i min "situation" att gå i gång på den typen av killar. Men nej.

  • fru AM
    Ore skrev 2011-03-10 11:43:55 följande:

    Jag har hittills inte checkat in någonstans, tycker det räcker bra med statusuppdateringar. Även om de inte blir så ofta. Försöker blanda litet, ibland blir det sånt som jag betraktar som trivialt, men livet är sånt ibland, tänker jag. Men jag skulle aldrig orkat uppdatera flera gånger om dagen med trivialiteter, gillar dock att man kan hänga med i sina vänners liv hyfsat bra bara genom att skumma igenom statusuppdateringar


    Bra inställning, tycker jag!
    JAg uppdaterar nog ganska ofta men det beror nog på att jag använder FB som lite av mitt fikarum eftersom jag inte har några IRL arbetskompisar - lite den funktionen har Tråden också. Är det någon som stör sig på mängden uppdateringar från mig så finns ju som jsagt möjligheten att klicka bort synligheten.

     
  • fru AM

    Jag tycker det är väldigt intressant med FB ... Dels att alla verkar ha olika användingsområden för FB i sitt liv. T ex jag har det som fikarum, andra är mest intresserade av att manifestera sitt oerhört framgångsrika liv, ytterligare andra bara publicerar sina träningsresultat, eller gnäller över sjuka barn som sagt. Sedan finns det ett gäng som endast och enbart publicerar bilder på sina barn och vill ha jubelrop. Dels är det intressant hu FB fungerar som identitetsskapare - hur man, mer eller mindre medvetet/omedvetet, skapar bilden av sin person inför alla på sin vänlista.
    Som medie- & kommunikationsvetare i kombo med etnolog (som jag ibland titulerar mig) så är detta Mumma! Dessutom är det ju någon form av dokusåpa även om VÅR doku-såpa här i tråden är betydligt mer intressant eftersom folk HÄR är mer ärliga och öppna.

    Telis: Det kanske var brien då ... Den opastöriserade? Hette den Brie de Meaux? Så jäkla god! Och den där tryffelbrien skulle jag vilja smaka på som ostbit utan att ha den i en gräddsås (även om det är gudomligt gott det också)

  • fru AM

    Muggles: det kan vara en idé att ta två nätter var med nattvak och bebismatande - på en natt hinner man liksom inte sova igen. Så har vi gjort nu när Hektor stökat nattetid.

    Fru E: Min man  köpte ny skidjacka precis innan sportlovet och jag minns att han valde mellan en Marmot och en annan som skulle vara likvärdigt bra. Alltså riktigt bra enligt försäljaren. Enligt säljaren är dock MArmot lite mer anpassade efter bredare kroppar (amerikanskt märke) medan den som nu min man valde har en lite smalare silhuett. Men har du provat jackan och den sitter bra så är det ju inga problem. Marmot ska vara ett bra märke (efter nätefterforskningar - vågar inte tro på bara en säljare ).

  • fru AM

    Lappis: TACK! Ska se vad maken tycker vi ska lägga på en pulsklocka. JAg är ju mest intresserad av intervallinställningen. JAg kommer väl få maxpuls bara jag reser mig ur skrivbordsstolen

    HAr laddat ner en app till min androidtelefon som ska gå och ställa in på intervallträning men ORKA släpa med sig mobilen ut ...

    Ore: angående hantverkares sexighet ... En snygg man är alltid en snygg man - men jag anspelade alltså på att vissa tjejer verkar gå i gång på själva hantverkigheten. Funkar inte för mig. Däremot är jag väldigt attraherad av män som är duktiga på sina yrken - egalt vilket yrke det är. Men vissa saker funkar verkligen inte för mig när det gäller hantverkare - oavsett yrkeskompetens: stora prillor går fetbort och även det där hantverkartugget, alltså det där hantverkiga södersnacket som vissa kör med. På samma sätt som överanvändning av corporat-bullshit-snackande och alltför glansiga kostymer går bort för kostymkillarna ... Jag är hård - men rättvis  

  • fru AM
    Lapinette skrev 2011-03-10 13:29:53 följande:
    AM - du glömde betraktarna, de som finns på fb men som inte ger något i gengäld utan är där för att läsa om alla andra.
    Fast dem märker man ju inte av ...
    Telis skrev 2011-03-10 13:30:42 följande:
    Fniss, där kände jag mig träffad rakt i nyllet!
     Nehej då! Du skriver små underfundigheter också! Du är inte träffad!
  • fru AM

    Vi gjorde ett gott fördrinksrecept för ett tag sedan: en bit brie (bitens storlek anpassad efter mängden gäster) överhällt med en nötkaramell som fick stelna till söt krunchighet ovanpå det salta och lena ... Ah!

  • fru AM
    Ore skrev 2011-03-10 13:41:16 följande:

    Mugglan: Visst håller man sig gärna till positiva grejer, eller sådant som är negativt men som är 'accepterat'. Fast min svägerska skulle faktiskt (och har!) skrivit att hon bråkat med sin man... Jag skulle nog inte gjort det, dock Håller mitt facebookande på en annan nivå. Och har även bara lagt till de från jobbet som jag är ganska förtrogen med, dvs väldigt selektivt.

    Apropå kort förresten, spana in dessa om ni inte har något bättre för er. Särskilt nummer 5, samt 67-69...

    www.ateljeanund.se/galleri/barn/foton.php


    VIlken SÖTIS!!!
Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!