• fru AM

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Det finns även rosa backar har jag läst någonstans ... De låter ju snälla = något för mig och BS kanske?

  • fru AM

    Alltså: länen ovan handlade om rosa pister i Lindvallen

  • fru AM

    Men PB, vilken färg på baddräkt har du? Jag gillade av någon anledning denna: Badmössa fantastic marin  FASHY

  • fru AM

    Snaily: jag skulle skippa åkpåsen och behålla allt annat du räknar upp samt ha en fleece- eller annan gosig filt mellan Yngla och vindskyfddet/footsacken. I alla fall testa så under en promenad o känna efter i nacken på henne om hon verkar lagom varm.

  • fru AM

    Lappis: vi kan åka tillsammans från Ö-malmstorg! Jag kan nosa reda på en lämplig busstid!

    Snartis: håller tummarna för att det är prima liv i magen - det är det säkert. Men förstår förstås att du blir orolig! VI vände Livia framåt i våras/somras - samma stol som innan var bakvänd. Sedan köpte vi en bälteskudde med avtagbart ryggstöd till henne och gav den gamla stolen till Hektor som då har den bakåtvänd igen. Har dock ingen koll på vad det är för märken ... Jo, den bak/framvända mellanstolen är från BRIO - köpte den relativt ny på blocket. Möjligen Brio TWO WAY. Den har varit bra!

    Att droga folk på krogen - ja, vill man inte våldta eller råna dem så kanske man bara vill jävlas lite?

    Förmåner på jobbet ... : Det skulle väl vara fria arbetstider och tillåtet och uppmuntrat sex med chefen  

  • fru AM

    Rättelse: jag tror att det är BRIO Zento vi har - men den har som sagt Livia flyttat ifrån och lämnat till Hektor

  • fru AM

    Lycka till på NUPP idag, Hattis!!!!

    Angående växa ur barnstol: Har för mig att huvudet får sticka upp så pass att överkanten på öronen INTE sticker upp om man säger så ... 

  • fru AM

    JAg glömmer massor av saker nuförtiden ... vet inte om det beror på stigande ålder eller på min LCHF-light - eller en kombo. Men faktum är att jag tycker det är rätt skönt att vara lite mindre påkopplad ...

    Fast igår var det inte så "skönt" att vid dagishämtning bli påmind om att föräldramötet började en timma senare (hade helt glömt bort att det skulle vara möte och jag är föräldrarepresentant så jag borde ju gå ...). Nåväl snabbt hem med L&H, handla på vägen, laga mat, servera middag och springa tillbaka. På vägen hem kände jag mig så himla effektiv att jag gick och köpte ett träningskort.  

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!