• fru AM

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Men Lappis: då går det INTE. Jag förbjuder dig att byta jobb! Vi skulle sakna dig för mycket. Och du kanske skulle sakna oss lite?

  • fru AM

    Telis: Hektor tecknar glatt med mig - det funkar beydligt bättre än na-na, ko-ko, bupp-o, tu-tu, ta-ta och allt vad han jiddrar om. Jag kanske är för gammal för att lära mig ett nytt språk, nämligen Bupp-o-språket ...?

    Televinken kanske dels har tänder på G och så har säkert hans drömmar blivit mer intressanta/skrämmande. En gång i timmen ungefär kommer de ju upp i drömsömn (enligt BVC-läkaren) så det låter rimligt med mardrömmar. Vad jobbigt! För både honom och er!
     

  • fru AM

    Smint: vi har inget extra sovrum till H så där rakt upp och ned. Det känns lite förmätet att säga det men vi har ju fyllt alla övriga rum med andra funktioner som vi ogärna vill vara utan - t ex ett separat TV-rum och ett arbets/gästrum. Jag har en idé om att dela av vår gigantiska matsal med t ex draperier så att lite mindre än halva blir ett TV-rum och att Hektor då kan få TV-rummet som sovrum. Maken är dock HELT emot det eftersom han tycker matsalen är så bra att ha när man har många gäster. Vi har NÄSTAN fyllt den en gång, då vi hade 30 sittande (fast det hade fått plats 10 till). Onödigt stor tycker jag. Vi får se hur det blir.

  • fru AM

    Fast Muggles: jag är inte mer avslappnad för att jag jämför mellan syskonen ... Det är jämförandet som är det dåliga och oftast negativt laddade

    Jag sätter mitt hopp till Hektors empati och intellekt som jag anser att han tidigt bevisade var på topp. Dessutom har jag fostrat mycket artiga barn. Det är några av de få av Hektors ord främmande människor förstår: Tack, tack och Hej då! Så då får jag kanske vara nöjd.

    Smint: De verkar ha det bra i fjällen - Livia var jätteduktig igår på skidskolan: åkte lift helt själv (inkl på- & avstigning) - hon tyckte i det stora hela att skidor verkar vara en social och trevlig sak att ägna sig åt. Storsonen åker fritt i alla backar med en bekants son och maken får väl kanske inte åka så mycket som han skulle vilja men han ser detta som en nödvändigt invänjningsresa för framtiden. Enda problemet har väl egentligen varit att han glömde packa ... Livias skidkläder! (Så kan det gå när projektledaren var ledig just den dagen). Nu fick han köpa nytt i Sälen och TUR att det fanns i någorlunda storlek,

  • fru AM

    Smint igen: jag är intresserad av vattkoppsmitta om det skulle komma till er! (har för mig att det är 2-3 veckors inkubationstid)

    Ore: Ingen fara med Hektors stavning - det är ju samma uttal. Har för mig att jag själv stavade med c innan han föddes. Men att maken och jag bestämde oss för k. 

  • fru AM

    BS: Hektor är just nu i den åldern att vi bedömde att han rentutsagt är skittråkig att ha med till fjällen. Han rör sig inte otvunget i overall och alla kläder och dessutom (just därför?) hatar han att vara ute ... Det säger de på dagis också. Så i år stod vi över. 

    Lappis: det är nog bara jag som nojar men jag tycker Hektor pratar så dåligt. Enligt BVC så vill de att han säger tvåordsmeningar vid två år - och det är två månader kvar ... Won't happen, liksom. HAn var ju sen med att gå också.
    Jag jämför ju som sagt med syskonen, och Storsonen var två år och två månader då han i förbifarten utbrast: "Pojkar har snopp, flickor har ingen snopp, de har örhängen" . Hektor komemr inte säga ngt liknande om fyra månader ...

     Sedan VET jag att förstabarn (och endabarn) "alltid" är tidigare än både andra- & framförallt tredjebarn. De får helt enkelt mer uppmärksamhet, tid och engagemang. et kan jag också deppa lite över.

  • fru AM
    Lapinette skrev 2011-03-01 14:15:22 följande:
    Kunde inte låta bli .. no 39!!!
    Du ser! Med den här takten så är det ju bara 39 dagar kvar nu!?
  • fru AM
    Lapinette skrev 2011-03-01 14:23:55 följande:
    AM ... ned 24 placeringar sen i oktober... hmmm.... så ungefär 5 barn i månaden. Precis så som jag räknat på sistone. Typ dags för oss att skicka papper i oktober.
    Jahaja - jag tänkte att det plötsligt rasslade till med ett barn per dag (eftersom du skrev 40 tidigare i dag) ... Eller tänkte och tänkte - HOPPADES var nog rätt ord.
  • fru AM

    Jag förstår - ja du är påläst så du vet ju. Men förr eller senare är det dags för er. Det är så att JAG börjar tycka det är pirrigt! Redan! Förstå hur det kommer vara för alla inblandade sedan då ni har plats 4 eller så!

  • fru AM

    Kängu: tusen tack för din input!!! Tack även ni andra som försökt lugna mig.

    Stackars lille Bupp-o har tyvärr blivit sjuk här på kvällen. Fick snabbt hög feber och ville gå och lägga sig redan klockan 18 ...  

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!