• fru AM

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Häpnar över vissa av mina FB-kompisars naivitet - vad sägs om: "Lämnade barnen på dagis och åkte och storhandlade, sen blir det en tur i skidspåret". Jobbigt läge om de är FB-kompsar med barnens dagispersonal (vilket jag vet att vissa är).

  • fru AM
    viktualia skrev 2011-03-08 11:59:23 följande:
    AM - sådana där stolpskott till FB-statusrader gör mig mörkrädd!! baaaaaaaaaaaaa Eller som en fd kollega som bloggade om att hon inte ville jobba... KLANT!
    Jag påpekade lite försiktigt för henne att det lät som en skön och bra dag - sålänge man inte är dagisfröken ...
  • fru AM

    Tro't eller ej men Yasuragi överklagar INTE förlusten i Hyresnämnden!!!

    Dags att fira med en semla kanske!? 

  • fru AM
    viktualia skrev 2011-03-08 12:22:45 följande:
    tjohooo! men ni får bygga ett onödigt badrum åt honom... eller hur var det? ni vann halvt?! eller?
    Vi vann hela ärendet i Hyresnämnden - men delvis pga att vi innan förhandlingen erbjudit honom att vi ska bygga till ett duschrum i hallen. Det är klart att det kommer kosta en del men vi kommer höja hyran för honom (det vet han inte) och vi är ändå tvungna att rota lite i rören just där och byta en del av stammen - samtidigt passar vi på att göra om vår gästtoa som också har gamla stammar. 
  • fru AM

    Koko: du kanske ska kolla sköldkörtelaktiviteten också? Om det är vajsing där kan man ju bli orimligt trött också.

  • fru AM

    Förresten - Ore, tror jag det var, frågade efter var man köper hårlasso (för att göra kullerbyttetofsen känd från 90-talet). JAg köpte ett förra veckan på Glitter för ca 30 kr. Tofsen blir betydligt snyggare (och mindre smärtsamt gjord) med detta redskap än med fingrarna!

  • fru AM
    _koko_ skrev 2011-03-08 13:32:57 följande:
    AM - Ja, vi kanske har en sköldkörtelepidemi i tråden? Förhoppningsvis blir det lite av varje (tur att jag är lättstucken), men annars får jag väl fråga. Tack för tipset!
    JAg har läst mig till att det är ganska vanligt tyvärr! Man kan ju ha både över- och underproduktion. Själv ska jag på min årliga provtagningskontroll imorgon ... fasar - eftersom jag avskyr nålar i blodådrorna (nästan det värsta med mina förlossningar - de där läskiga kanylerna infarterna elelr vad de heter som ska sitta fasttejpade på handloven flera dygn). Lycka till!
  • fru AM

    Hattis: Underbart!!! Vad glad jag är för er skull!

  • fru AM
    muggles skrev 2011-03-08 15:10:45 följande:
    Ni som har haft kejsarsnitt - var det svårt att sova med ärret sedan? Jag menar, innan det har läkt ordentligt. Typ stramar det väldigt när man ska vända sig i sängen och så? Jag sover uselt numera och vaknar x antal ggr per natt, känner mig helt zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz... Så hade ju varit finemang om man kunde se ett slut på det efter förlossningen? Kanske enda fördelen med att barnen hamnar på neo - jag hinner sova ikapp lite innan de kommer hem och börjar nattstrula...?
    Ärligt talat - för jag förmodar att du vill ha ett ärligt svar - så var det till att börja väldigt svårt att vända sig i sängen eftersom magmusklerna är lite satta ur spel en tid efter snittet. Och då och då stramade det väldigt vid vändningsförsök (man får hjälpa till med armarna och sängkanten - vid uppgång och sänggående ... Men det blev (psykologiskt) betydligt bättre när jag efter googling förstod att inte ALLA magmuskler var tvärt avskurna utan att de tydligen för musklerna åt sidan lite vid operationen. Ursäkta detaljerna. Ett par veckor tog det minst innan det började kännas lättare. Senast två månader efter snittet var jag fit for fight så tillvida att jag tömde bilen på själv på all packning till sommarstugan vi hyrde (och det var en FULL bil )
  • fru AM
    passionsblomman skrev 2011-03-08 15:09:07 följande:
    Jag dööööööööööör! *vrider mig*
    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur
    Det var faktiskt inte min man som skrev det inlägget men ett tag undrade jag ...
Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!